Το μανικιούρ της Hailey Bieber που θα θέλετε να αντιγράψετε αμέσως
mix&match manicure της Hailey Bieber
Credit: haileybieber/Instagram

Όταν η Hailey Bieber δεν κάνει το διάσημο πλέον glazed donut μανικιούρ, επιλέγει ένα μαξιμαλιστικό εκκεντρικό στιλ. Πραγματικά, όταν πρόκειται για τα νύχια της είναι ή όλα ή τίποτα – σε αντίθεση με το μόνιμα μινιμαλιστικό μακιγιάζ της. Όποτε λοιπόν παίζει με το χρώμα, μας δίνει μερικά από τα πιο αξέχαστα looks.  Ωστόσο, το πιο πρόσφατο μπορεί να είναι και το καλύτερό της μέχρι στιγμής.

Πριν από λίγες μέρες, η Bieber ανέβασε ένα carousel στο Instagram δείχνοντας μερικές από τις δραστηριότητες της την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ποιο ήταν το κεντρικό στοιχείο της εμφάνισής της; Ένα mix&match, πολύχρωμο μανικιούρ που θέλουμε οπωσδήποτε να αντιγράψουμε.

Το μανικιούρ της Bieber στο αριστερό χέρι

Τα νύχια της ήταν μακριά, με αμυγδαλωτό σχήμα, ωστόσο κάθε νύχι είχε και διαφορετικό σχέδιο. Το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού είχε ένα καρό σχέδιο σε κερασί και λευκό. Αποτελούμενο από σειρές λεπτών τετραγώνων, από κερασί και λευκό. Στο μεσαίο δάχτυλο, στη μέση του νυχιού είχε τρία μπλε ματάκια που κατέληγαν σε κόκκινη ταρταρούγα.

Τα υπόλοιπα νύχια της είχαν από ένα διαφορετικό χρώμα. Ο δείκτης της ήταν σε ένα ανοιχτό γαλάζιο, ενώ ο παράμεσος είχε ένα glossy κροκί. Ω, και αυτά ήταν μόνο στο αριστερό της χέρι.

@rhode / Instagram

Στο δεξί χέρι

Στο δεξί της χέρι, τα σχέδια είχαν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον. Το μεσαίο δάχτυλο είχε μία κλασική γυαλιστερή βάση και κόκκινα πουά. Στο μικρό της δάχτυλο είχε απλώσει την ίδια βάση με κόκκινα leopard prints στην άκρη. Ο δείκτης είχε ένα ημιδιαφανές κίτρινο παστέλ μοτίβο ενώ ο παράμεσος ρίγες που θύμιζαν παστέλ ουράνιο τόξο. Ο αντίχειρας ολοκλήρωνε το μανικιούρ με ένα μπλε ακουαρέλα χρώμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα