Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποζάρει με την κόρη του Γιώργου Νταλάρα και την αποθεώνει – ΦΩΤΟ
Credit: alkistisprotopsalti/Instagram

Η Γεωργιάννα Νταλάρα παρέθεσε έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Βουνά, ζώα και ξωτικά”. Ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insragram μια φωτογραφία μαζί με τη ζωγράφο και κόρη του Γιώργου Νταλάρα. Οι δύο γυναίκες ποζάρουν χαμογελαστές, ενώ η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποθέωσε στη συνέχεια τη Γεωργιάννα στην ανάρτησή που έκανε.

“Το ταλέντο της έχει χρώμα, φως και μοναδικότητα. Μπράβο Γεωργιάννα”, έγραψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω στη φωτογραφία.

Στην έκθεση ζωγραφικής παραβρέθηκε όπως ήταν φυσικό και ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος δήλωσε για την κόρη του: “Κατάλαβα ότι η Γεωργιάννα είχε καλλιτεχνική φλέβα από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ξεκίνησε αργά, με τάξη και μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να κάνει άλματα. Είναι αξιοθαύμαστη”.

Η ίδια, η Γεωργιάννα Νταλάρα τόνισε: “Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να γίνουν γονείς. Κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από ‘κει και πέρα φέρεται δίκαια προς την οικογένειά του και προς αυτούς που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί. Ο πατέρας κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος. Ο παππούς δεν κάνει αυτό το λάθος. Είναι θέμα ωριμότητας νομίζω, μεγαλώνοντας μαθαίνουμε.

Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο. Επειδή δεν είχα αδέλφια και είχα φίλους αγόρια, ίσως να επηρεάστηκα από αυτό. Όλοι έχουμε ένα όνομα, δεν νομίζω ότι μου στάθηκε εμπόδιο σε κάτι. Οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό, κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα, θα ήταν όμως μέγα λάθος, γιατί θα ήταν αποφυγή”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα