Αdele: Tι γίνεται με τις συναυλίες της;

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Adele στο Λας Βέγκας απ΄ ότι φαίνεται καθυστερεί. To Caesars Palace -όπου πρόκειται να εμφανιστεί- απέλυσε το προσωπικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun, οι εργαζόμενοι στο θέατρο, στο ξενοδοχείο, το καζίνο και το συγκρότημα ψυχαγωγίας στη Νεβάδα έχει αποφασιστεί να «πάνε σπίτι» μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Αυτή η ενέργεια προκαλεί ζημιές και τις πολυαναμενόμενες συναυλίες της Adele αλλά και του Rod Stewart που υπολογιζόταν να ξεκινήσει τέλος Σεπτέμβρη.

Η MailOnline πάλι επικοινώνησε με εκπροσώπους της Adele και του Caesar’s Palace αντίστοιχα για να πάρουν κάποια σχόλια…

«Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και η ελπίδα είναι ότι οι ανανεωμένες ημερομηνίες της Adele θα συμφωνηθούν πολύ σύντομα. Έχει ξεκαθαρίσει ότι η επόμενη χρονιά δεν είναι επιλογή, και όλοι θέλουν να κλειδώσουν τις ημερομηνίες για εφέτος», ανέφερε πηγή.

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι οι συναυλίες θα μπορούσαν να μεταφερθούν στο Zappos Theatre στο Planet Hollywood, καθώς η Adele και η ομάδα της λέγεται πως βρίσκεται σε «σοβαρές συζητήσεις» για την οριστικοποίηση του χώρου. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία πληροφορία από αυτούς για το εάν ο νέος χώρος έχει εξασφαλιστεί, καθώς ο χώρος του Planet Hollywood φέρεται να έχει ήδη κλείσει μέχρι τα Χριστούγεννα με συναυλίες από τους John Legend, Miranda Lambert και Shania Twain.

Εν τω μεταξύ, οι θαυμαστές της είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι γιατί η Βρετανίδα σούπερ σταρ δεν έχει ενημερώσει τους κατόχους εισιτηρίων για τις αναβληθείσες παραστάσεις – παρά την υπόσχεσή της τον Φεβρουάριο ότι οι παραστάσεις θα επαναπρογραμματιστούν για φέτος.

Η Adele αρχικά ακύρωσε την πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο Λας Βέγκας που θα διαρκούσε 12 εβδομάδες και θα ξεκινούσε στις 21 Ιανουαρίου, με τίτλο Weekends with Adele. Η ακύρωση έγινε μόλις 24 ώρες πριν βγει στη σκηνή του Caesar’s Palace. Ο λόγος της αναβολής ήταν η πανδημία του Covid-19.

Κάποιοι από τους δυσαρεστημένους μιλούν για ψεύτικη καθυστέρηση και για συμπεριφορά ντίβας της τραγουδίστριας.

Άλλοι αναφέρθηκαν πως οι καθυστερήσεις οφείλονταν στο ότι η Adele ήταν δυσαρεστημένη με τη σκηνογραφία, ιδιαίτερα για μια πισίνα που είχε στηθεί στη μέση της σκηνής.

Άλλοι πάλι την κατηγορούν ότι ήταν «πολύ απασχολημένη» με το νέο της αγόρι, τον αθλητικό πράκτορα Rich Paul, για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των αυξανόμενων θαυμαστών.

Άλλοι πως είναι απασχολημένη στο να φτιάχνει τη βίλα της που το ζευγάρι αγόρασε 47 εκατομμυρίων λίρες, μια έπαυλη που παλαιότερα ανήκε στον Sylvester Stallone.

Αν και η διαδικτυακή οργή είναι εμφανής, υπάρχουν ακόμα πολλοί όμως θαυμαστές τής Adele που είναι με το μέρος της. Ας ελπίσουμε, επειδή η ίδια είχε αναφέρει πως θέλει να αποκτήσει μωρό μέσα στο 2023, να μην αργήσουν πολύ οι συναυλίες της και να τους ικανοποιήσει για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα