Νέα

Το Ιnstagram γράφει τους τίτλους τέλους της εποχής των Influencer! Τι αλλάζει;

Οι αλλαγές στο Instagram δείχνουν μια στροφή στην...ποιότητα! 

InStyle.gr

Instagram @tammyhembrow

Κάποιοι το θεωρούν δουλειά κι άλλοι μια αφορμή για να ταξιδεύουν, να τρώνε και να ντύνονται χωρίς να ξοδεύουν χρήματα. Οι Influencers είτε τους αγαπάμε είτε όχι κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα του marketing και να επηρεάσουν πολλούς χρήστες των social media που έκαναν likes και αγορές με κάθε post τους.

Σύμφωνα με το Tech Crunch, όμως, όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα αφού ένα screenshot που διέρευσε δείχνει ότι το Instagram ίσως αφαιρέσει το εργαλείο που παρουσιάζει των αριθμό των likes που μάζεψε συνολικά μια φωτογραφία. Αυτό σημαίνει ότι οι fans δεν θα μπορούν να βλέπουν πια πόσα «likes» συλλέγουν οι αγαπημένοι τους Influencers κι ίσως δεν επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό για όσα βλέπουν στην οθόνη τους.

instagram @wongmjane

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το Instagram μάλλον θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση με σκοπό να εστιάσει τη=ο ενδιαφέρον των χρηστών περισσότερο στο περιεχόμενο των δημοσιεύσεων παρά στα likes. Μάλιστα τα μόνο likes που θα βλέπουμε θα είναι μόνο όσων ακολουθούμε ενώ θα περιλαμβάνεται και η λέξη “others” με τα likes των υπολοίπων που όμως δεν θα μπορούμε να δούμε. Mόνοι οι διαχειριστές των λογαριασμών θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον συνολικό αριθμό των likes  κάτι που θα δυσκολέψει τόσο τις εταιρείες όσο και τους θαυμαστές να αξιολογήσουν την δημοτικότητα και την αξιοπιστία των online Influencers.

Η αλλαγή αυτή δεν είναι η καλύτερη είδηση για κορυφαίους Ιnfluencers όπως την βασίλισσα της γυμναστικής,Τammy Hembrow που σύμφωνα με το Planx παίρνει κατά μέσο όρο 315.000 likes ανά δημοσίευμα ενώ τα έσοδά της αυξάνονται ανάλογα με τα likes.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

InStyle.gr