Νέα

Τα ζώδια της εβδομάδας 11/03–16/03

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

InStyle.gr

Ο Μάρτιος ενισχύει τις αντιθέσεις. Έτσι, ο ανάδρομος Ερμής ανατρέπει σχέσεις και σχέδια, ενώ η δυσαρμονία Αφροδίτη – Άρη κάνει τις σχέσεις πιο δύσκολες Ή εμπόλεμες.

Κριός


Η διάθεσή σας είναι μεταβλητή και έχει στοιχείο κατανάλωσης και αποπροσανατολισμού. Προσοχή στον χώρο της εργασίας. Φροντίστε να ελέγχετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Αποφύγετε να είστε παρορμητικοί εκεί που χρειάζεται περισσότερη σκέψη. Προσπαθήστε επίσης να κρατήσετε ανέπαφο το οικογενειακό σας περιβάλλον από διαθέσεις τρίτων που επηρεάζουν με τις πράξεις τους κάποια μέλη του.

TIP: Επιμεληθείτε τη διατροφή σας.

Ταύρος


Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλάζει το κλίμα στην εργασία και στον κοινωνικό περίγυρο. Αδιαφορήστε για κάποιες συνισταμένες οι οποίες περιορίζουν την καθημερινότητά σας. Εκμεταλλευτείτε τα κίνητρα για εξορμήσεις ή για καινούρια προγράμματα. Ο Άρης στο ζώδιό σας διατηρεί νευρική την καθημερινότητα, ωστόσο η προσπάθειά σας να δαμάσετε τους άλλους δεν θα είναι επιτυχής, οπότε αποφύγετε ένα τέτοιο εγχείρημα.

TIP: Παραμείνετε ψύχραιμοι όταν η εργασία έχει αυξημένες απαιτήσεις.

Δίδυμοι


Δεν θα λείψουν ευκαιρίες εκτόνωσης ή διεξόδου από ένα πλαίσιο υποχρεώσεων που εδώ και μεγάλο διάστημα ανακυκλώνονται ακατάπαυστα. Μοιάζετε σαν να είστε χαμένοι σε έναν λαβύρινθο. Φροντίστε καλύτερα τον επαγγελματικό τομέα και τις δημόσιες εμφανίσεις ή εξορμήσεις σας. Αποδεχτείτε κάτι που δεν σας δίνεται ή δεν γίνεται, χωρίς να χάνετε την πίστη ή την αισιοδοξία σας σε αυτό το ζήτημα.

TIP: Αλλάξτε στρατηγική αλλά μην απομακρύνεστε από τον στόχο σας.

Καρκίνος


Έρχεται νέο κύμα καθυστερήσεων σε οτιδήποτε περιμένετε – πρακτικό, συναισθηματικό ή λειτουργικό. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα και σας κάνει νευρικούς και αναποφάσιστους. Σταματήστε να άγχεστε για να προλάβετε πράγματα που θέλουν χρόνο. Μη μιλάτε βιαστικά, μην οδηγείτε νευρικά, μην ανακοινώνετε αποφάσεις.

TIP: Λειτουργήστε υπεύθυνα ως προς τα καθήκοντά σας.

Λέων


Η εβδομάδα εξελίσσεται με μεγάλη περίσκεψη. Την επαγγελματική σας πρόοδο εμποδίζουν οικονομικά προβλήματα. Τα αισθηματικά σας δεν φαίνεται να τακτοποιούνται. Αντίθετα επικρατούν έριδες. Καθυστερήσεις στις εισπράξεις και αναβολή στις υποθέσεις που σας αφορούν είναι αναπόφευκτες. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Φιλοσοφήστε την όλη κατάσταση.

TIP: Μην παρασύρεστε από προτροπές χωρίς αντίκρισμα.

Παρθένος


Παρά τα προβλήματά σας, μια και έχετε να βγάλετε αρκετά κάστανα από τη φωτιά, δικαιούστε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο μη βιαστείτε να βγάλετε τώρα τα κάστανα, ούτε να πέσετε στη φωτιά – για τίποτα και για κανέναν. Το μόνο που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι τα χέρια σας, όχι όμως τα μάτια σας.

TIP: Υπερασπιστείτε το δικαίωμά σας να έχετε γνώμη και να την εκφράζετε.

Ζυγός


Η διάθεσή σας παραμένει ευμετάβλητη. Τα νεύρα σας τεντώνονται σε βαθμό που προμηνύεται έκρηξη. Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα καρτερικοί. Στην εργασία σας το κλίμα παραμένει ασαφές. Γενικότερα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε κινούμενη άμμο κι αυτό το αίσθημα εντείνει τις ανασφάλειες.

TIP: Ασχοληθείτε με αγαπημένα θέματα.

Σκορπιός


Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας κάνει τους άλλους να σας διεκδικούν πιεστικά ή να ζητούν επίμονα κάποια πράγματα από εσάς. Η πρώτη εκδοχή αφορά στα αισθηματικά, η δεύτερη τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά. Επιστρατεύστε το ένστικτο αυτοσυντήρησης αλλά και τη διαίσθησή σας. Η δεύτερη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή διαδρομή, αποφεύγοντας βάλτους και παγίδες.

TIP: Καλύψτε τις οικονομικές ανάγκες σας και οργανώστε τα πρακτικά θέματα.

Τοξότης


Παρόλο που ο Μάρτιος προχωρά φέρνοντας πολλή δουλειά, τρεξίματα και ιδέες, γίνεστε κακόκεφοι και δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με εκείνους που είστε υποχρεωμένοι να συνυπάρχετε σε κάποιους χώρους. Πολιτιστικά ενδιαφέροντα ή μια δόση ψυχαγωγίας είναι τα βασικά αντίδοτα των συννεφιασμένων ημερών που θα ακολουθήσουν.

TIP: Κερδίστε τις εντυπώσεις.

Αιγόκερως


Η εβδομάδα θα φέρει κάποιες αλλαγές και αναστατώσεις και θα δοκιμάσει την ευθιξία αλλά και την ευθυκρισία σας. Μην παίρνετε αποφάσεις ούτε και θέσεις ανακοινώνοντας πράγματα που θα ενοχλήσουν τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αρκεστείτε σε ό,τι καλό μπορεί να συμβεί τώρα, χωρίς να πιέσετε καταστάσεις, ανθρώπους και χρονικά όρια.

TIP: Μην προβάλλετε ιδέες και απόψεις σε αδιάφορο ακροατήριο.

Υδροχόος


Αν και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σας ενισχύει, οι άλλες πλανητικές θέσεις δεν ευνοούν και τόσο την εξέλιξη των οικονομικών σας. Ωστόσο ο παράγοντας «τύχη» θα σας βοηθήσει να καλύψετε ανάγκες και να διαχειριστείτε πρακτικές υποθέσεις. Στο σπίτι ή στο στενό περιβάλλον συνεχίζεται το εμπόλεμο κλίμα. Μην ενδίδετε σε αυτό, αντίθετα ακολουθήστε τακτική συμβιβασμού.

TIP: Μην ανταγωνίζεστε ισχυρότερους αντιπάλους από εγωισμό.

Ιχθύς


Ο Άρης στον Ταύρο ανοίγει καινούριους δρόμους έκφρασης. Αυτό συμβάλλει στην ανασυγκρότηση των ψυχικών σας δυνάμεων. Δεν θα αποφύγετε ταλαιπωρίες, η διευθέτηση των οποίων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα φέρει καθυστερήσεις που δεν υπολογίζετε και θα δοκιμάσει την ανοχή και τα νεύρα σας.

TIP: Δείξτε ψυχραιμία.

 

Από τον Κώστα Λεφάκη

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr