Τα statement δαχτυλίδια που θα κάνουν upgrade στα looks σας

Μπορεί τα κοσμήματα να είναι από τα αγαπημένα μας fashion items, ωστόσο πολλές από εμάς δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμα πως να τα συνδυάζουμε με κάθε μας outfit.

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να έχουμε πολλά ρούχα και αντίστοιχα πολλά κοσμήματα αλλά να καταλήγουμε να φεύγουμε από το σπίτι χωρίς να φορέσουμε κανένα αξεσουάρ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε σίγουρες αν το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό.

Τα ασημένια δαχτυλίδια μάλιστα είναι από τα κοσμήματα που όλες θέλουμε να έχουμε στη συλλογή μας, αλλά είναι σχεδόν δύσκολο να βρούμε κάποιο που θα το φοράμε συνέχεια και θα ταιριάζει με κάθε μας εμφάνιση και θα γίνει το σήμα κατατεθέν μας ανεξάρτητα από το αν ετοιμαζόμαστε για το γραφείο ή για τις βόλτες με τις φίλες μας.

Και η κατάσταση χειροτερεύει κάθε φορά που αλλάζει η σεζόν και μαζί της και οι τάσεις, όπου επικρατεί μία σύγχυση στο μυαλό μας, καθώς αναρωτιόμαστε αν πρέπει να επενδύσουμε στις προτάσεις της μία σεζόν ή σε κοσμήματα που θα φοράμε για πολλά χρόνια; Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όμως είναι αρχικά να επενδύσουμε σε κοσμήματα, τα οποία αφενός να συνδυάζονται με όλα μας τα σύνολα και να ταιριάζουν με το στιλ μας. Έτσι, δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να σκεφτόμαστε πως θα τα συνδυάσουμε και αν ταιριάζουν με το look μας, γιατί πολύ απλά θα ταιριάζουν πάντα.

Έτσι, βρήκαμε αυτά τα statement δαχτυλίδια από ασήμι 925, τα οποία είναι σίγουρο πως θα λατρέψετε όπως και εμείς. Οι mix and match συνδυασμοί στα δαχτυλίδια μάλιστα είναι ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends των τελευταίων χρόνων που έχουν αγαπήσει οι fashionistas. Συνδυάζουν δηλαδή πολλά λεπτά δαχτυλίδια και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τους τελευταίους μήνες όμως παρατηρήσαμε πως μία νέα τάση έχει εμφανιστεί και τα μεγαλύτερα δαχτυλίδια παίρνουν τη θέση των πιο minimal.

Processed with VSCO with acg preset

Δες ΕΔΩ τα Δαχτυλίδια Shiny Tube 925

Τα διπλά δαχτυλίδια είναι πλέον από τα αγαπημένα μας trends στα κοσμήματα και από τα πιο διαχρονικά. Μπορούμε να τα φορέσουμε ξεχωριστά ή και μαζί, ανάλογα τη διάθεση σας. Αν θέλετε μάλιστα να δώσετε ένα boho touch στο outfit σας συνδύαστε τα με μερικά βραχιόλια. Άλλωστε τους κανόνες τους ορίζουμε εμείς!

Δες ΕΔΩ το Δαχτυλίδι Silver Heart 925χχ

Σε ασήμι ή χρυσό δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Παλαιότερα θα ήταν απαγορευτικό αλλά οι κανόνες είναι για να τους σπάμε. Με μια προσεκτική επιλογή μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο μέταλλα από ασήμι 925 και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Δες ΕΔΩ Δαχτυλίδι Silver Wing 925

Τα δαχτυλίδια signet ή αλλιώς τα αγαπημένα μας chevalier είναι η τάση με την πιο μεγάλη ιστορία πίσω τους. Μόνα τους ή με ένα ακόμη όμοιο δαχτυλίδι δημιουργούν ένα chic και δυναμικό στιλ.

Δες ΕΔΩ το Δαχτυλίδι Gold Starburst 925

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις φέτος είναι oversized και elegant δαχτυλίδια που… φαίνονται από μακριά. Διαλέξτε δύο ίδια ή παρόμοια σχέδια και τολμήστε τους δικούς σας συνδυασμούς.

Processed with VSCO with a4 preset

Δες ΕΔΩ το Δαχτυλίδι Gold Armour 925

Processed with VSCO with a4 preset

Δες ΕΔΩ το σετ από 2 Ασημένια δαχτυλίδια Wave 925

Ανακαλύψτε ΕΔΩ όλη τη συλλογή G&P

Facebook G&P Jewellery Designers

Instagram @gpjewellerydesigners

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα