Μαλλιά

Κι όμως! Μπορείτε να απαλλαχτείτε από το φριζάρισμα για πάντα με μόλις €5

Αντίο φριζάρισμα!

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

1406574301_courteney-cox-frizzy-hair-zoomΌλες έχουμε βρεθεί στη θέση της Monica Geller από τα Φιλαράκια και της Mia Thermopolis των The Princess Diaries κάποια στιγμή στη ζωή μας. Άλλες το ζήσαμε στις διακοπές, λόγω υγρασίας, και άλλες –we feel you- το ζουν καθημερινά. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, έχουμε τη λύση και θα σας την αποκαλύψουμε.

frizzy hair, frizarisma, anne hathawayΌχι, δεν χρειάζεται να κάψετε τα μαλλιά σας με το σίδερο μέχρι αυτά να δείχνουν λεία και στιλπνά, ούτε να τα φορτώσετε με χιλιάδες προϊόντα. Η λύση είναι πολύ πιο απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερο κόπο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παραγγείλετε μία πετσέτα με μικροϊνες, ένα υλικό πιο απαλό αλλά και ευεργετικό για τα μαλλιά από τις κλασικές πετσέτες που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο.

Οι fiber πετσέτες δεν θα σας ταλαιπωρήσουν – πλένονται κανονικά στο πλυντήριο και θα απορροφήσουν αποτελεσματικά το νερό από τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο. Αν μάλιστα τις συνδυάσετε με μεταξωτές μαξιλαροθήκες στον ύπνο, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει, αφού θα πείτε για πάντα αντίο στο φριζάρισμα.

44569_pinkΑν και θα βρείτε σε πολλά μαγαζιά τέτοιου είδους πετσέτες, εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε αυτές που θα βρείτε εδώ, αφού εκτός από πολύ οικονομικές, δένονται σαν turban στα μαλλιά με κουμπάκι στο πίσω μέρος και δεν πέφτουν κάθε τρείς και λίγο.

You are welcome!

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Χρύσα Δαρσακλή