Νέα

Είναι αυτό το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Πώς σας φαίνονται μαζί; 

 

InStyle.gr

oikonomopoulos, aravani

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι αυτή την περίοδο στην καλύτερή της φάση, επαγγελματικά τουλάχιστον. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο τιμόνι μιας εκπομπής, του My Style Rocks, που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ παράλληλα, όπως βλέπετε τόσο στη μικρή οθόνη, όσο και στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τις εξόδους της, περνάει και μία πολύ καλή φάση σε στιλιστικό επίπεδο. Κάθε εμφάνισή της γίνεται συζήτηση, για τους σωστούς λόγους, έτσι όταν ακούσαμε ότι φημολογείται πως έχει μια νέα σχέση, δε μπορούσαμε να μη δώσουμε σημασία στο νέο.

Το φημολογούμενο ζευγάρι σε εμφάνισή του το 2009

Το φημολογούμενο ζευγάρι σε εμφάνισή του το 2009

Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες η όμορφη Ευαγγελία είναι ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Οι δυο τους έχουν ήδη κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις στα νότια προάστια, με διακριτικό τρόπο, ενώ η παρουσιάστρια πολλές φορές χειροκροτεί τον τραγουδιστή από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, όπου εμφανίζεται.

H Ευαγγελία Αραβανή με την παρέα της στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος

H Ευαγγελία Αραβανή με την παρέα της στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος

Προς το παρόν κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες όμως για σκεφτείτε το, η Ευαγγελία δεν είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται κάποιον λαϊκό τραγουδιστή (θυμίζουμε ότι ήταν σε σχέση με τον Χρήστο Χολίδη) αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος φαίνεται πως έχει αδυναμία στις ξανθές, μιας και η τελευταία γνωστή του σχέση ήταν αυτή με τη Βίκυ Κάβουρα.

Περιμένουμε να δούμε αν ισχύουν οι φήμες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr