Νέα

Οι Mi-Ro συνεργάζονται με την Kiehl’s για καλό σκοπό

Μια νέα φιλανθρωπική δράση με σκοπό την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ

Χριστίνα Χρόνη

Χριστίνα Χρόνη

Την Πέμπτη 21 Μαΐου, στο νέο corner Kiehl’s, στο κατάστημα Hondos Center Ομόνοια πραγματοποιήθηκε η ανακοίνωση της νέας φιλανθρωπικής δράσης Kiehl’s σε συνεργασία με τους Mi-Ro.

miro kiehls

H φιλοσοφία της Kiehl’s υπαγορεύει την ανταπόδοση στις κοινωνίες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται. Στο πλαίσιο της κοινωνικής αυτής ευαισθησίας συνεργάζεται με φημισμένους καλλιτέχνες οι οποίοι συμμερίζονται την δέσμευσή της και εντάσσονται στις φιλανθρωπικές της δράσεις χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή. Εστιάζοντας τις προσπάθειες της στην έρευνα για το AIDS,  στις πρωτοβουλίες υπέρ των παιδιών και στο περιβάλλον η Kiehl’s έχει συγκεντρώσει διεθνώς, από το 1996 πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Τη μάρκα αγκαλιάζουν διεθνώς ονόματα όπως: ο Brad Pitt, η Julianne Moore, ο Jeff Koons, η Uma Thurman, η Alicia Keys κ.α, που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις δράσεις της Kiehl’s υποστηρίζοντας το έργο της.

kiehl's loreal

Είναι χαρά και τιμή για την Kiehl’s που το ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro, Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης, συμπράττει με την Kiehl’s ώστε μαζί να προσφέρουν στην ΕΛΕΠΑΠ. Ξεκινώντας από την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Kiehl’s θα διαθέσει αποκλειστικά σε όλα της τα corners το IT αξεσουάρ του καλοκαιριού που φέρει την υπογραφή Mi-Ro. Πρόκειται για μια γραβάτα για άνδρες που μπορεί να φορεθεί σαν ζώνη από τις γυναίκες ή ακόμα και σαν βραχιόλι. Ταυτόχρονα οι Mi-Ro υπογράφουν την συλλεκτική συσκευασία του Midnight Recovery Concentrate.

kiehl's chatziamalloy

Τόσο το αξεσουάρ, όσο και η συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού προϊόντος Kiehl’s θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση 100 τεμαχίων το καθένα. Τα έσοδα από την δράση αυτή, που αναμένεται να αγγίξουν τις 3.000€ θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ.

kiehl's katastima

Σημειώστε λοιπόν κι εσείς στο ημερολόγιό σας την 18η Ιουνίου και αναζητήστε τα μοναδικά αντικείμενα στα corners της Kiehl’s καθώς δεν είναι απλά δώρα για τον εαυτό σας αλλά θα είναι επένδυση για το κάρμα σας. Και σε περίπτωση που δεν το ξέρατε… ο ορός Midnight Recovery Concentrate είναι απλά μαγικός!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Η Jennifer Lopez δεν είναι όπως τη θυμάστε…

#Instamani: 10 μανικιούρ από το instagram που θέλουμε τώρα

Αποκλειστικό: Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την αλλαγή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Χριστίνα Χρόνη