Μαλλιά

Η Μαίρη Συνατσάκη έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα

Και είναι μια αλλαγή που της πάει πολύ.

 

Κωνσταντίνα Δαούτη

Μαίρη Συνατσάκη με κόκκινα μαλλιά

Η νεαρή παρουσιάστρια, Μαίρη Συνατσάκη μας έχει συνηθίσει σε αρκετές αλλαγές τόσο στο μήκος, όσο και στο χρώμα των μαλλιών της. Όλοι θυμόμαστε το γοργονέ teal μαλλί της, αλλά και τις καστανόξανθες ανταύγειες της.

Αυτή τη φορά έκανε πάλι τη διαφορά βάφοντας τα μαλλιά της … κόκκινα!

Photo Credit: Instagram

Photo Credit: Instagram

Η ίδια ανέβασε αυτήν την φωτογραφία στoν προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνονται οι νέες κόκκινες μπούκλες της. Παρατηρούμε πως το κόκκινο που έχει επιλέξει, έχει τόνους του πορτοκαλί, με διακριτικές  χάλκινες ανταύγειες, που κινούνται προς τις ginger αποχρώσεις  και αναμειγνύονται υπέροχα με τα καστανόξανθα μαλλιά της.

Τα καινούργιο χρώμα στα μαλλιά της μας αρέσει πολύ, και αν κρίνουμε από το caption στο Instagram post αρέσει το ίδιο και στην ίδια, αφού έγραψε: « So I guess I’m kinda gingery πια! Πώς σας φαίνονται; Εγώ περνάω τέλεια ήδη μαζί τους».  Νιώθουμε πως είχε μια ανάγκη για αλλαγή, η οποία, δεν θα αφορούσε στο κούρεμα, αφού διατήρησε το μακρύ καρέ της. Σημειολογικά να πούμε πώς σήμερα η Apple στο τελευταίο update έβγαλε και τα ginger emojis, οπότε η Μαίρη το γιόρτασε με τον πιο ταιριαστό τρόπο.

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο μαλλί της Μαίρης Συνατσάκη; Θα δοκιμάζατε να κάνετε και εσείς ginger τα μαλλιά σας;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Κωνσταντίνα Δαούτη