Περιποίηση

Η Kate Beckinsale δείχνει πολύ νεότερη από 45 χάρη σε μία αμφιλεγόμενη θεραπεία

Αυτή η είδηση είναι ίσως η πιο περίεργη που έχουμε ακούσει.

InStyle.gr

Getty Images

Getty Images

Κι όμως, όσο κι αν σας ξαφνιάζει, η Kate Beckinsale είναι 45 ετών, αν και πολύ εύκολα «περνάει» για κάτω των 40. Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως αυτό οφείλεται στα καλά γονίδια, τη σωστή διατροφή και την συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας της. Αυτό ισχύει, αλλά η περιποίησης της Kate δεν είναι ακριβώς σαν εκείνη που κάνουμε εμείς, αφού περιλαμβάνει θεραπείες όπως η ΕGF (epidermal growth factor).

Τι είναι αυτό; Πρόκειται για μία αντιγηραντική θεραπεία, η οποία κάνει χρήση ενός ορού που παρασκευάζεται από κλωνοποιημένα κύτταρα δέρματος που αφαιρέθηκε από τα πέη μωρών τα οποία υποβλήθηκαν σε περιτομή στη Νότια Κορέα. Όχι, δεν διαβάσατε κάτι λάθος. Ναι, ο ορός εκχύνεται μέσα από μικροσκοπικές βελόνες στο πρόσωπο, βοηθώντας στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενισχύοντας την λάμψη. Κάθε session κοστίζει παραπάνω από 550 ευρώ και η λίστα αναμονής φτάνει τα δύο χρόνια, αφού στο Hollywood χαρακτηρίζεται ως το νέο «must have treatment».

Η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψε πως κάνει την θεραπεία αυτή μέσα από ένα post στο Instagram, το οποίο όμως πλέον έχει διαγράψει, μετά από τις όχι και τόσο θετικές αντιδράσεις των followers της.kate

Εμείς πάντως δεν ξέρουμε τι να πούμε επί του θέματος. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr