Μαλλιά

Η Ελένη Φουρέιρα άλλαξε τα μαλλιά της και το νέο της look μας έχει ενθουσιάσει

We love it!

InStyle.gr

eleni foureira, Ελένη ΦουρέιραΗ Ελένη Φουρέιρα δεν φοβάται τις αλλαγές και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, «παίζοντας» με την εικόνα της και ειδικά με τα μαλλιά της. Αυτή η συνεχής εναλλαγή στα χρώματα και μήκη των μαλλιών της είναι συχνά προσωρινή, είτε μιλάμε για τις βαφές που χρησιμοποιεί, είτε για τις περούκες που επιλέγει να φορά και να δημιουργεί την ψευδαίσθηση διαφορετικών hair styles στο κοινό.

Με το 2019 να έχει μόλις μπει, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει ξανά look, κάνοντας μία εμφάνιση με τα μαλλιά της μαύρα, αφέλειες και τα μήκη να φτάνουν  μέχρι λίγο κάτω από τον ώμο της.

Η Ελένη Φουρέιρα στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της

 


View this post on Instagram

A post shared by TÓMAME CHOREOGRAPHY (@angelos.lovefoureira) on


Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν ξέρουμε αν όντως τόλμησε την αλλαγή αυτή ή αν φόραγε περούκα, αλλά ελπίζουμε πραγματικά να την έκανε. Εκτός του ότι της πηγαίνει πολύ, οι αφέλειες με το μακρύ, ίσιο καρέ είναι μία από τις πιο μεγάλες τάσεις και αυτής της σεζόν και χαρίζει έξτρα πόντους coolness στο στιλ όποιας το επιλέγει. Αν σκεφτούμε βέβαια πόσο συχνά την βλέπουμε με διαφορετικό look, κάτι μας λέει πως πρόκειται για περούκα.

Εσάς πώς σας φαίνεται; Την προτιμάτε με αυτό το hair look ή με τα κλασικά της μακριά, κυματιστά μαλλιά;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr