Γιατί πρέπει να προσθέσετε serum στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης
Pixelformula

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση –μαζί με τον καθαρισμό και την αντηλιακή προστασία- για να δείχνει η επιδερμίδα μας λαμπερή και υγιής. Πόσοι από εσάς όμως γνωρίζετε πως μία ενυδατική κρέμα δεν είναι αρκετή για να ενυδατωθεί ουσιαστικά το δέρμα;

Μην αγχώνεστε, δεν κάνετε κάτι λάθος. Απλώς δεν κάνετε – ή μάλλον δεν χρησιμοποιείτε- όσα πρέπει. Αυτό που πρέπει να προσθέσετε στη ρουτίνα της περιποίησής σας πρωί και βράδυ είναι τα serum.

Τα serum είναι προϊόντα με λεπτόρρευστη υφή που εφαρμόζονται στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και πριν την κρέμα, ενισχύοντας τα αποτελέσματά της, αφού τα θρεπτικά συστατικά τους καταφέρνουν να εισχωρούν σε βάθος. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως δεν πρέπει να αντικαταστήσετε με αυτά τις κρέμες σας, αλλά να τα χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά.

Αν είστε «πρωτάρες» στα serum, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα –ή και περισσότερα- από τα παρακάτω.

Ορός προσώπου Hyalu B5 Serum της La Roche-Posay. Η μοναδική του, αναζωογονητική σύνθεση καταπολεμά τις ρυτίδες, την έλλειψη όγκου, ελαστικότητας, και την θαμπή και κουρασμένη όψη.

Ορός Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum της Darphin. Η τέλεια λύση για την επιδερμίδα που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης: έλλειψη λάμψης και απαλότητας, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Ενυδατικό booster προσώπου, Mineral 89 της Vichy. Διαθέτει λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και τονωμένη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα