Έξι πανάκριβα παπούτσια που μπορείτε να ονειρεύεστε ελεύθερα

Πριν προλάβετε να πείτε οτιδήποτε γι’ αυτά τα πανάκριβα παπούτσια, πριν αρχίσετε να πληκτρολογείτε ό,τι «γαλλικό» έρχεται στο μυαλό σας που σε εποχές κρίσης εμείς μιλάμε για τέτοια ζητήματα σας λέμε να το σκεφτείτε. Όχι, δεν προτρέπουμε κανέναν να ξοδέψει έναν μισθό (ή και παραπάνω) για να αποκτήσει όλα αυτά τα εκπληκτικά για τα οποία θα μιλήσουμε σε λίγο. Ποιος είπε όμως ότι απαγορεύεται να ονειρευόμαστε;

Τα παπούτσια είναι αντικείμενο πόθου για κάθε γυναίκα. Ειδικά κάποια συγκεκριμένα, τα βλέπουμε και τα ξαναβλέπουμε και τα ονειρευόμαστε συνεχώς. Αν λοιπόν σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα (ή και περισσότερα) ζευγάρια ακριβά παπούτσια, τα οποία θα έχετε για μια ζωή, γιατί να μην είστε έτοιμη; Πολλές είναι οι (τρελές) γυναίκες που μαζεύουν σιγά σιγά χρήματα για να πάρουν τελικά το αντικείμενο του πόθου τους και γι’ αυτό είπαμε να ετοιμάσουμε έναν μικρό οδηγό σε περίπτωση που είστε και εσείς μία από αυτές.

 

Όνειρο πρώτο: Sexy thing – Aquazzura

Πανάκριβα παπούτσια

 

Αν και θα βρείτε πολλά σχέδια που φαίνεται ότι θα γίνουν κλασικά με την υπογραφή Aquazzura, επιλέξαμε το συγκεκριμένο γιατί είναι ένα το αγαπημένο πολλών fashion icons, συμπεριλαμβανομένης και της Olivia Palermo που είναι μία από τις πιο μεγάλες fans του Οίκου. Μπορείτε να τα φορέσετε σχεδόν όλες τις εποχές και φυσικά το nude είναι το χρώμα στο οποίο αξίζει να επενδύσετε. Βρείτε το εδώ. 

Όνειρο δεύτερο: Hangisi – Manolo Blahnik

Πανάκριβα παπούτσια

Για να πούμε την αλήθεια, στο να γίνει αυτό το παπούτσι κλασικό, έπαιξε ρόλο και η Carrie Bradshaw που τα φόρεσε στον γάμο της με τον Mr Big. Οι σατέν λοιπόν αυτές γόβες με την υπογραφή του Manolo Blahnik μπορεί να είναι πανάκριβες, όμως αξίζουν το κάθε ευρώ που θα δαπανήσετε για να τις αποκτήσετε. Φυσικά η μπλε απόχρωση είναι αυτή που θεωρούμε ότι πρέπει να έχετε, αν σκοπεύετε να πληρώσετε πολύ παραπάνω από έναν μισθό.

Όνειρο τρίτο: Nudist (ή και NudistSong) – Stuart Weitzman

Πανάκριβα παπούτσια

Ένα ζευγάρι πέδιλα σε nude απόχρωση είναι επίσης must have γιατί κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά. Το καλοκαίρι θα τα φορέσετε με όλα σας τα σύνολα, αλλά και τον χειμώνα, με τις πιο βραδινές σας εμφανίσεις. Το ίδιο χρήσιμα βέβαια είναι και σε μαύρο, αλλά στο nude αξίζει να επενδύσετε. Ας μη μιλήσουμε βέβαια για την τιμή τους, και φυσικά ας μην κοροϊδευόμαστε, μπορείτε να βρείτε σχεδόν ίδια σε ένα πολύ πιο οικονομικό brand.

Όνειρο τέταρτο: Plexi – Gianvito Rossi

Πανάκριβα παπούτσια

Για κάποιον που δεν ξέρει, ίσως αυτά τα παπούτσια να μη φαίνονται και τόσο κλασικά. Στην πραγματικότητα είναι και η απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι τα βλέπουμε να πωλούνται κάθε σεζόν. Κατά καιρούς τα έχουμε δει σε διάφορες αποχρώσεις αλλά η αλήθεια είναι πως το μαύρο είναι αυτό που θα θέλαμε πολύ να έχουμε στη συλλογή μας. Και αν κάποιος σας πει ότι είναι πλαστικά και δεν αξίζουν τα χρήματά τους, εσείς θα ξέρετε ότι κάνει λάθος.

Όνειρο πέμπτο: Rockstud – Valentino

Πανάκριβα παπούτσια

Όταν ο Οίκος λάνσαρε το συγκεκριμένο μοντέλο, σίγουρα δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνει κλασικό, μιας και το στιλ αυτού του παπουτσιού δεν είναι το πιο ουδέτερο που υπάρχει. Παρόλα αυτά αγαπήθηκε όσο λίγα και τώρα κατέχει περίοπτη θέση στη συλλογή κάθε διάσημης fashionista που σέβεται τον εαυτό της. Λόγω της άνοιξης, αν μας δινόταν η ευκαιρία, θα επιλέγαμε τη ροζ εκδοχή του.

Όνειρο έκτο: So Kate – Christian Louboutin

Πανάκριβα παπούτσια

Πήραν το όνομά τους από την πιο μεγάλη τους fan και fashionista Kate Moss. Είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και prints αλλά αν είναι να επιλέξετε ένα, εμείς προτείνουμε το μαύρο, μιας και οι μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες, είναι ένα κομμάτι που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν. Να σας ενημερώσουμε ότι ειδικά αυτή τα τελευταία, μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα παπούτσια που υπάρχουν εκεί έξω, όμως είναι εξαιρετικά άβολα, οπότε think twice.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα