Νέα

«Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό»: Η εξομολόγηση της γοητευτικής coach, Έλενας Χριστοπούλου

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show».

InStyle.gr

elena xristopoulou

«Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό»: Η εξομολόγηση της γοητευτικής coach, Έλενας Χριστοπούλου

HΈλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show», το βράδυ της Πέμπτης και μεταξύ άλλων, μίλησε για την δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό στις 30 Ιανουαρίου 2016.

Το πρώην ζευγάρι επέστρεφε από τη δουλειά και δέχτηκε δολοφονική επίθεση από τρεις ληστές με αποτέλεσμα της συμπλοκής να τραυματιστεί σοβαρά ο γνωστός κομμωτής από τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, ενώ και η τότε σύζυγός του δέχτηκε μία σφαίρα στο χέρι.

«Πήγα σε ψυχολόγο μετά το συμβάν με τις πιστολιές που είχα. Τότε αναγκάστηκα να πάω διότι δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Ναι, μιλάω εύκολα γι’ αυτό το συμβάν, είναι στο παρελθόν. Και είμαι υγιής και ζωντανή, άρα μπορώ να μιλήσω. Έχει αλλάξει τη ζωή μου αυτό, φοβάμαι. Δεν πάω μόνη μου στο σπίτι το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να με συνοδεύει κάποιος, απλά θέλω να έχω παρέα έστω και τηλεφωνικά, αν γίνει κάτι…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου

«Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ζωή. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει. Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια με αυτούς τους ανθρώπους. Αν πήγαινα μόνη μου στο κρατητήριο να τους δω, θα τους έλεγα ότι λυπάμαι. Όταν τους είδα στο δικαστήριο ένιωσα το ίδιο, λύπη. Ο ένας μου μίλησε, οι άλλοι δύο όχι. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν είναι εύκολες. Δεν θυμάμαι και πολλά, να ξέρετε», συμπλήρωσε.

Δείτε περισσότερα στο video παρακάτω.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr