Περιποίηση

Δεν θα πιστεύετε πόσα προϊόντα ομορφιάς έχει μια γυναίκα κατά μέσο όρο στο μπάνιο της

Είστε και εσείς μία από εκείνες με αυτό τον αριθμό;

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

πόσα προϊόντα ομορφιάς έχει μια γυναίκα κατά μέσο όροΚρέμες, λοσιόν, serum, σαμπουάν, κραγιόν, mascara – η λίστα με τα προϊόντα ομορφιάς που έχουμε οι περισσότερες από εμάς στο σπίτι είναι σχεδόν ατελείωτη και δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι. Πόσο ατελείωτη όμως ακριβώς είναι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα προϊόντα έχετε στο σπίτι σας και πόσα από αυτά χρησιμοποιείτε όντως στην καθημερινότητά σας;

Πόσα προϊόντα ομορφιάς έχει μια γυναίκα κατά μέσο όρο;

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως -κατά μέσο όρο- μία γυναίκα έχει 40 προϊόντα ομορφιάς (από σαμπουάν μέχρι mascara) ανά πάσα στιγμή στο σπίτι της. Από αυτά, μόλις τα 5 χρησιμοποιεί καθημερινά. Αν κάνετε εικόνα το νούμερο αυτό θα καταλάβετε ότι μιλάμε για πάρα πολλά προϊόντα, αλλά αυτό που θα σας σοκάρει είναι η επόμενη σκέψη που θα κάνετε, που δεν είναι άλλη από τα χρήματα που ξοδέψατε σε πράγματα που δεν χρειαζόσασταν τελικά και τόσο.

Πόσα έχετε όμως εσείς όντως στο σπίτι σας και πόσα χρησιμοποιείτε καθημερινά; Η beauty editor (that’s me) ξεδιάντροπα έχασε το μέτρημα μετά τα 70κάτι. Μετρήστε και εσείς και πείτε μας!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Χρύσα Δαρσακλή