Δεν προλαβαίνετε να λουστείτε; Αυτά τα χτενίσματα θα σας «σώσουν»

Είναι εκείνες ημέρες που απλά δεν έχουμε την δύναμη να λουστούμε πριν κοιμηθούμε και απλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουμε νωρίτερα για να λουστούμε. Σας συμβαίνει και εσάς, παραδεχτείτε το. Τι γίνεται λοιπόν αν τα μαλλιά μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση; Κάνουμε κάποιο από τα παρακάτω χτενίσματα και δεν το λέμε πουθενά!

Χωρίστρα στη μέση

Ναι, ξέρουμε ότι θα πείτε πως έτσι τα μαλλιά φαίνονται πιο άλουστα όμως σύμφωνα με τις φετινές τάσεις είναι στιλ! Ψεκάστε ελάχιστη λακ για να γίνει η λιπαρότητα… γυαλάδα και θα είστε έτοιμη. Απλά φροντίστε να μακιγιαριστείτε.

Χαμηλή κοτσίδα

Τις βλέπουμε στην πασαρέλα, οπότε γιατί να μην πάμε κι εμείς έτσι στο γραφείο; Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας χαμηλά και βάλτε τους και λίγο ζελέ καθώς αυτό το χτένισμα είναι statement.

Χωρίστρα στο πλάι

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να κρύψετε την λιπαρότητα και να εκμεταλλευτείτε την φυσική υφή των μαλλιών σας. Ψεκάστε με λίγο ξηρό σαμπουάν για ματ αποτέλεσμα και υιοθετήστε ένα επιμελώς ατημέλητο attitude για σήμερα ή μέχρι να ξαναλουστείτε.

Κότσος

Εδώ δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις, αν είστε άλουστες ο κότσος θα σας σώσει. Προτείνουμε να τον κάνετε χαμηλά και να τον συνοδεύσετε με μαλλιά τελείως τραβηγμένα πίσω και κόκκινο κραγιόν.

Κορδέλα

Να που αυτή η κορδέλα από το γυμνάσιο θα σας φανεί χρήσιμη φέτος. Αφενός είναι τάση και αφετέρου θα κρύψει με στιλ τα άλουστα μαλλιά σας. Χτενίστε τα όλα προς τα πίσω και φορέστε την χαμηλά προς το μέτωπό σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα