Μακιγιάζ

Αυτά είναι τα καλύτερα eyeliner που δεν αποχωρίζεται η beauty editor

Οι γραμμές θα μείνουν στα βλέφαρά σας μέχρι να αποφασίσετε να τις αφαιρέσετε εσείς.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

eyeliner

Getty Images

Για να μπήκατε σε αυτό το άρθρο, τότε μάλλον έχετε και εσείς εμμονή με την τέλεια γραμμή eyeliner στα μάτια σας. Όχι δεν είστε μόνη, είμαστε πολλές εκεί έξω και περνάμε ακριβώς τα ίδια, όταν αντί να σχηματιστούν τέλεια πάνω από τα βλέφαρά μας, καταλήγει η μία να κοιτάει την ανατολή και η άλλη τη δύση.

Δυστυχώς, επί τούτου δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, πέρα από το να εξασκηθείτε. Αν κάνετε το winged liner σας κάθε μέρα, αποκλείεται να μην γίνει πιο εύκολη η εφαρμογή του μετά από λίγο καιρό – σας το λέω από προσωπική πείρα.

Σε αυτό που μπορώ να σας βοηθήσω πρακτικά όμως είναι να βρείτε το τέ-λει-ο eyeliner που θα κάνει την εφαρμογή πιο εύκολη, η απόχρωση θα είναι όσο πιο σκούρα γίνεται, ενώ το σχήμα και το χρώμα θα μείνει αναλλοίωτο για ώρες. Συγκεκριμένα, μέχρι εσείς να αποφασίσετε να το αφαιρέσετε με ντεμακιγιάζ.

Αν με ρωτάτε, το κα-λύ-τε-ρο eyeliner που έχω δοκιμάσει ever είναι το Tattoo Liner της Kat Von D, που θα βρείτε στα Sephora. Θα σας κοστίσει €21,95 αλλά πιστέψτε με, το αξίζει και με το παραπάνω, αφού θα μείνει έντονο και σταθερό για ώρες, χωρίς να «τρέξει» ούτε στο ελάχιστο.

Θέλετε κάτι πιο οικονομικό; Κανένα πρόβλημα γιατί το Eyeliner Master Ink Satin της Maybelline New York στοιχίζει μόλις €9,50, αλλά είναι εξίσου σταθερό και με οπακ χρώμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή