Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας: Το τρυφερό μήνυμά της για την επέτειο γάμου με τον βασιλιά Αμπντάλα
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας και ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β' της Ιορδανίας φτάνουν για δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με οικοδεσπότη τον Βασιλιά Κάρολο Γ', για τους ξένους επισκέπτες που παρευρίσκονται στο Λονδίνο για τη στέψη του, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 6 Μαΐου. Photo by Danny Lawson/PA Images via Getty Images

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιορτάζει σήμερα 30 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, βασιλιά Αμπντάλα Β’ .

Η Ράνια έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στον άνδρα της ζωής της για την επέτειό τους μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Η βασίλισσα ανέβασε ένα βίντεο γεμάτο από φωτογραφίες που καταγράφουν τις πιο σημαντικές στιγμές της με τον βασιλιά.

“Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει πιο κοντά, και κάθε χρόνος που περνάει μου δείχνει πόσο απίστευτα ευλογημένη είμαι που περνάω τη ζωή μου μαζί σου. Ευτυχισμένη 30ή επέτειος, Βασιλιά μου” έγραψε στη λεζάντα η Ράνια, όπου εκφράζει τον έρωτά της για τον Αμπντάλα Β’.

Η Ράνια γνωρίστηκε με τον τότε πρίγκιπα της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄ το 1993 σε ένα πάρτι τον Ιανουάριο του 1993. Δύο μήνες αργότερα, ανακοίνωσαν τη δέσμευσή τους και στις 10 Ιουνίου 1993, παντρεύτηκαν.

Έχουν τέσσερα παιδιά. Τον διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπα Χουσεΐν, που μόλις παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την πριγκίπισσα Iman, που παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες, την πριγκίπισσα Salma και τον 18χρονο πρίγκιπα Hashem.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα