Περικλής Κονδυλάτος: “Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας”
Περικλής Κονδυλάτος Σκύλος
Credit: Pericles Kondylatos/Instagram

Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι!”. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη για το πως θέλει τη γυναίκα, με τον ίδιο να τονίζει πως του αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας.

«Μου αρέσει το παραδοσιακό μοντέλο οικογένειας, που ο άντρας δουλεύει και φροντίζει την οικογένειά του, έχει τη γυναίκα του βασίλισσα, να είναι στο σπίτι και να προσέχει να μεγαλώσει σωστά παιδιά, με αρχές», τόνισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Εάν έχουν διαλυθεί οι οικογένειες είναι γιατί οι γυναίκες βγήκαν στην αγορά εργασίας και το σπίτι έχασε την κολώνα που είχε. Οι φίλες μου λένε ότι θα ήθελαν να παντρευτούν έναν ευκατάστατο άνρθρωπο, όχι γιατί ψάχνουν σπόνσορα ή θέλουν να του φάνε τα λεφτά, αλλά γιατί θέλουν να κάθονται σπίτι να προσέχουν τα παιδιά. Η γυναίκα φροντίζει τον άντρα γιατί μπορεί να το κάνει, διαφορετικά ποιος θα τον φροντίσει;».

Ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που φημολογούνται ότι θα αναλάβουν το τιμόνι της παρουσίασης του Shopping Star, τονίζοντας πως τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα.

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να ακούμε αυτές τις χαζομάρες που ακούγονται στην τηλεόραση από κάθε άσχετο, που η μόδα δεν είναι η δουλειά του. Ένα μοντέλο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά αυτή που απαιτεί το Shopping Star. Εάν η Βίκυ Καγιά το έκανε καλά το έκανε γιατί έχει γνώσεις σαν άνθρωπος και είναι star, με τηλεοπτική πορεία που μπορούσε να το… κλέψει», δήλωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα