Γαμήλιες καμπάνες στο Λουξεμβούργο: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η πριγκίπισσα Alexandra
H πριγκίπισσα Alexandra την ημέρα του γάμου της
Credit: Maison du Grand-Duc / Kary Barthelmey, Sophie Margue

Λίγο πριν από τη θρησκευτική τελετή η πριγκίπισσα Alexandra του Λουξεμβούργου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο τον αγαπημένο της, Nicholas Bagory.

Η 31χρονη κόρη του Μεγάλου Δούκα Henri και της Μεγάλης Δούκισσας Maria Teresa του Λουξεμβούργου παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της με πολιτικό γάμο το Σάββατο. Ο εορτασμός είναι ο πρώτος από τους δύο για το ζευγάρι, το οποίο θα τελέσει θρησκευτικό γάμο την επόμενη εβδομάδα.

Η νύφη και ο γαμπρός έφτασαν στην Place Guillaume στην καρδιά της πρωτεύουσας στις 9 π.μ. τοπική ώρα, όπου το κοινό είχε προσκληθεί να υποδεχτεί το ζευγάρι.

Η τελετή ξεκίνησε στο δημαρχείο της πόλης του Λουξεμβούργου στις 9:30 π.μ., όπου η πριγκίπισσα Alexandra και ο Nicholas, 33 ετών, παντρεύτηκαν νόμιμα ενώπιον των οικογενειών τους.

Ωστόσο, οι εορτασμοί δεν θα τελειώσουν για το ζευγάρι, το οποίο θα γιορτάσει την ένωσή του σε μια εκκλησιαστική τελετή το ερχόμενο Σάββατο. Η Αυλή του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου ανακοίνωσε τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Alexandra τον Νοέμβριο του 2022 και επιβεβαίωσε λίγες εβδομάδες αργότερα ότι θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου σε δύο τελετές αυτή την άνοιξη.

Ο πολιτικός γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου 2023 στο δημαρχείο της πόλης του Λουξεμβούργου. Ο θρησκευτικός γάμος θα τελεστεί στις 29 Απριλίου 2023 στην εκκλησία Saint Trophyme στο Bormes-les-Mimosas“, ανέφερε η Αυλή σε ανακοίνωσή του. “Οι δύο οικογένειες συμμετέχουν στην ευτυχία του αρραβωνιασμένου ζευγαριού, περιβάλλοντάς το με την αγάπη τους” αναφερόταν σε πρότερη ανακοίνωση,

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα