Cybill Shepherd: Ανησυχία για την 73χρονη σταρ της σειράς “Αυτός, αυτή και τα μυστήρια” μετά τη διάγνωση του Bruce Willis – “Θα τον αγαπώ για πάντα”
H Cybill Shepherd και ο Bruce Willis στις 12/1/88. Photo by ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Η Cybill Shepherd εθεάθη να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της την περασμένη Τετάρτη στο Λος Άντζελες, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, ενώ αναμενόταν μία τεράστια καταιγίδα στην περιοχή.

Η 73χρονη σταρ επέλεξε αθλητικό ένδυμα καθώς έβγαζε τα κουταβάκια της βόλτα, ενώ κρατούσε μπαστούνι περπατώντας στους δρόμους της γειτονιάς της με το radaronline.com να μεταδίδει ότι οι φίλοι της ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της, αφού δεν έχει βοήθεια.

Η εμφάνισή της αυτή έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της διάγνωσης για τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά που όλοι αγαπήσαμε, “Αυτός, αυτή και τα μυστήρια”, Bruce Willis.

Κάπως έτσι επανέρχεται στη δημοσιότητα η δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τον Bruce Willis, για τον οποίο η Cybill Shepherd είχε παραδεχθεί πως ένιωθε φοβερή έλξη.

Η Cybill έγινε διάσημη ως ηθοποιός και μοντέλο στη δεκαετία του 1970 και είχε σειρά θρυλικών εραστών στο ενεργητικό της, περιλαμβανομένου και του Elvis Presley.

Ο ρόλος της στην ταινία του 1971 “Η Τελευταία Παράσταση” την κατέστησε αμέσως σταρ και η φήμη της έγινε ακόμη πιο έντονη την επόμενη χρονιά με τον ρόλο της στην ταινία “The Heartbreak Kid”.

Όταν ήταν 22, ο Elvis ήθελε να τη συναντήσει αφού την είχε δει στη μεγάλη οθόνη. “Μου ζήτησε να βγούμε μέσω ενός τύπου που ξέραμε και οι δύο και του είπα: Όχι, είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει ο ίδιος”, είχε πει η ηθοποιός του “Ταξιτζή” σε συνέντευξή της στην Express.

“Τότε λοιπόν η καλύτερή μου φίλη, η Jane, σήκωσε το τηλέφωνο και είπε: “Θεέ μου, είναι ο Elvis!” Κανονίσαμε να βρεθούμε σ’ ένα μεγάλο θέατρο που θα νοίκιαζε μέχρι τα μεσάνυχτα. Τον περιμέναμε για πάντα. Όταν τελικά έφτασε εκεί, όλοι στη σειρά στα δεξιά μου σηκώθηκαν. Στο Μέμφις, είχε κάτι σαν τη μαφία του Μέμφις“, αποκάλυψε η σταρ.

Εκείνη την εποχή σκεφτόμουν ότι ήταν πολύ μεγάλος για εμένα – οι Beatles ήταν η μουσική μου- αλλά υπήρχε χημεία μεταξύ μας… Μύριζε σαπούνι και γλύκα, σαν ζάχαρη και ιδρώτας. Ένιωθα πολλά γι’ αυτόν” εκμυστηρεύτηκε η Shepherd.

Και ο Elvis δεν ήταν ο μόνος σταρ για τον οποίο ένιωσε έλξη. Η ηθοποιός ομολόγησε ότι ένιωθε φοβερή έλξη και για τον συμπρωταγωνιστή της στο “Αυτός, αυτή και τα μυστήρια” εκείνη την εποχή. Και προφανώς, η έλξη ήταν αμοιβαία.

Η θερμοκρασία μου ανέβηκε 10 βαθμούς” είχε πει η σταρ στο Extra. “Αυτό σήμαινε δύο πράγματα για μένα: πρώτον, με έλκυε πολύ, δεύτερον, δεν θα γινόταν ποτέ κα΄τι, γιατί και οι δύο μας ελκύαμε πολύ ο ένας τον άλλον
Και πρόσθεσε: “Θα αγαπώ πάντα τον Bruce”.

Η Cybill, επίσης, είχε δηλώσει ότι ο Bruce ήταν ο μόνος ηθοποιός που ήθελαν για την τηλεοπτική σειρά. “Πρέπει απλώς να πω ένα πράγμα. Δεν σκεφτήκαμε ποτέ κανέναν άλλον για τον ρόλο όταν αυτός μπήκε στον χώρο.” Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Willis ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υποκριτική λόγω αφασίας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα