Cottagecore Style: 5 looks που εμπνέονται από την εξοχή και που θα μας συνοδεύσουν μέχρι και στην πόλη
Credit: Chloe Lecareux/Instagram

Cottagecore: η αισθητική που εμπνέεται και ενσωματώνει στοιχεία της εξοχής στο καθημερινό ντύσιμο, δημιουργώντας μια δική της τάση, ιδανική για τον χειμώνα. Με λίγα λόγια, σκεφτείτε κλασικά καρό, γήινες αποχρώσεις, ζεστά υφάσματα και casual ύφος να συνθέτουν τα πιο ευκολοφόρετα looks. Το cottagecore trend ωστόσο, αν και τέλειο για εκδρομές στη φύση, φοριέται και στην πόλη, δίνοντας το δικό του τόνο ανεμελιάς και ανεβάζοντας τον πήχη του casual ντυσίματος ψηλά. Εμείς πάντως, δηλώνουμε έτοιμες να το υιοθετήσουμε!

Σαλοπέτα για πάντα

Είμαστε fans του συγκεκριμένου ρούχου και δεν το κρύβουμε. Η cottagecore αισθητική από την άλλη, αποθεώνει την κλασική τζιν σαλοπέτα και τη συνδυάζει με oversized πλεκτές ζακέτες, απλά ζιβάγκο και flat sneakers που αποπνέουν μια νοσταλγική αύρα. Μια δυνατή απάντηση σε αυτό που μάθαμε να αποκαλούμε urban fashion.

Άσχημα πουλόβερ και moon boots

Από την εξοχή και συγκεκριμένα, από τα χιονισμένα βουνά εμπνέεται το look που συνδυάζει τα γνωστά σε όλες μας άσχημα πουλόβερ και τη νέα τάση των moon boots. Και μπορεί το outfit να γράφει τέλεια σε χιόνια, αλλά με τον τσουχτερό καιρό προβλέπουμε ότι θα κατακτήσει και τους δρόμους της πόλης.

Νοσταλγικά καρό και πλαστικές γαλότσες

Έχουμε ήδη τοποθετήσει το look μέσα σε μία ξύλινη καλύβα, όπου το τζάκι τσιτσιρίζει ζωηρά και η βροχή χτυπάει στο τζάμι. Τα κλασικά καρό αποτελούν τη βάση της cottagecore αισθητικής με τις πλαστικές γαλότσες να αποτελούν το ιδανικό τους ταίρι.

Nude καπιτονέ και oversized γραμμές

Μπορεί το look να μη θυμίζει ξεκάθαρα εξοχή, θα το βλέπαμε όμως άνετα τόσο στο εσωτερικό ενός σαλέ, όσο και στο κέντρο της πόλης. Γιατί, τα καπιτονέ μακριά μπουφάν είναι must και πάνε τέλεια με chunky μπότες και oversized ρούχα.

Sweatpants και πλεκτά

Γενικά, οτιδήποτε «φωνάζει» άνεση και χουχούλιασμα θεωρείται ιδανικό για cottagecore looks και casual περιστάσεις. Φόρμες, πλεκτά, χνουδωτά αξεσουάρ και κασκόλ-κουβερτούλες συνθέτουν τα πιο υπέροχα σύνολα και μας μεταφέρουν σε ένα άλλο σκηνικό. Μπήκατε στο mood;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα