Ρούλα Κορομηλά: “Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση – Εμείς οι παλαιότεροι είμαστε χορτασμένοι”
Credit: ant1news.gr

H Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έκανε αναδρομή στην πολυετή λαμπερή πορεία της, ενώ μίλησε για πρόσωπα, συναντήσεις αλλά και την προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση αν μετάνιωσε που ασχολήθηκε με την τηλεόραση σημείωσε: “Δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου, ως ενήλικη ό,τι έκανα το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και το ήθελα… Δεν μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση, όχι. Όσο κι αν πληγώθηκα, που έχουμε πληγωθεί και έχουμε ταλαιπωρηθεί και ‘συ και ‘γω, αλλά και οι πιο παλιοί φαντάζομαι, αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, από διάφορα που λέγονται και γράφονται…

Όχι, γιατί είναι η δουλειά μας αυτή. Πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και τι ακριβώς μας προσφέρει αυτή η δουλειά. Έχει και τις γλυκές της στιγμές και τις πικρές της στιγμές… Είμαστε αυτοδίδακτοι, μάθαμε τηλεόραση στον αέρα.”

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: “Στην τηλεόραση παίζει ρόλο η χημεία με τον άλλον. Δεν είχαμε πάντα χημεία και με τους ανθρώπους που μπορεί να είχαν και δεύτερο και τρίτο ρόλο. Άμα δεν έχεις χημεία, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Και άμα είσαι και δημιουργικός άνθρωπος και το ’χεις, που λέμε, ξεφεύγεις, γιατί προσπαθείς να καλύψεις τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι “καβαλάς” τον άλλον, τον υπερπηδάς, ενώ μπορεί να μην είναι αυτό

Για τις επαγγελματικές σχέσεις της είπε: “Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει, όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω… Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι και στην επαγγελματική. Δηλαδή, αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω, γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά” σημείωσε η Ρούλα Κορομηλά και αποκάλυψε ότι είναι προληπτική με το χρώμα μωβ “δεν μου αρέσει καθόλου και όποτε το έχω φορέσει κάτι μου προκύπτει! Έχω σπάσει το πόδι μου, έχω αρρωστήσει ή κάτι έχει συμβεί σε καλεσμένο…”

Για την τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη είπε: “Στην Ελένη πέρασα τέλεια. Γελάσαμε πάρα πολύ… Είχαμε να πούμε πολλά και μπροστά και πίσω από την κάμερα. Και μοιραζόμαστε εμείς οι πιο παλιό ιστορίες και καταστάσεις που μπορεί να μην έχουν ζήσει τα νέα παιδιά. Εμείς οι παλαιότεροι είμαστε χορτασμένα πρόσωπα”

Credit: ant1news.gr

Η Ρούλα Κορομηλά, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, δήλωσε πως οι άνδρες δεν τη φλερτάρουν γιατί τη “σκιάζονται”: “Νομίζω ότι σκιάζονται οι άνδρες με εμένα, είπα κάπου πως δεν με φλερτάρει κανένας εμένα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν με φλερτάρουν οι άνδρες. Ανέκαθεν ήταν αυτό, κάτι εκπέμπω τρομακτικό… Είμαι γεμάτη όμως. Οι άνδρες ήταν διστακτικοί μαζί μου… Ήμουν σε σχέση που δεν μαθεύτηκε ποτέ.

Νομίζω δεν χρειάζεται να βγάζουμε έξω από την κρεβατοκάμαρα και το σπίτι μας τα προσωπικά μας. Τα κατάφερα γιατί έτυχε κι αυτοί να απεχθάνονται τα φώτα της δημοσιότητας. Κι αυτό δίνει δύναμη κι εμπιστοσύνη στη γυναίκα γιατί δείχνει ότι ο άντρας δεν τη θέλει γιατί θέλει να βγει στη δημοσιότητα. Αυτό το εκτιμώ. Χάθηκαν άνδρες από τη ζωή μου επειδή δεν άντεχαν τα φώτα, είχα 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δεν μετανιώνω γιατί προφανώς έπρεπε να συμβεί“.

Για τον γάμο είπε: “Κάποιοι άνθρωποι ήθελαν να με παρουσιάζουν ως την πληγωμένη στις σχέσεις μου. Βίωνα και εγώ καταστάσεις όπως η κάθε γυναίκα, ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν, αλλά είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω και να προχωρήσω σε επόμενη σχέση. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατηγορήσω ή να μιζεριάσω… Πέρασα καλά. Παντρεύτηκα δύο φορές, έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Πέρασα και πολύ ωραίες και δυσάρεστες στιγμές… Δεν έχει τύχει να μιλήσω με κανέναν πρώην μου και δεν το επιδιώκω, ωστόσο θέλω να είναι καλά… Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ, όχι γιατί έχω άσχημη εμπειρία, αλλά γιατί ψιλοβαριέμαι να δίνω λογαριασμό.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα