Jacinda Ardern: Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας παίρνει τις αποστάσεις της από τον Harry και τη Meghan
Credit: Jacinda Ardern/Instagram

Η Jacinda Ardern φρόντισε να πάρει αποστάσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση από τον Harry και τη Meghan για το νέο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix, στο οποίο συμμετέχει και η ίδια.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, μετά το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ με το οποίο επιτίθενται στη βασιλική οικογένεια, παρουσιάζουν νέο ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο “Live to Lead” και είναι εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela. Το ζευγάρι θα είναι σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού στο ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι εμπνευσμένο από τον Nelson Mandela, που κάποτε είπε: “Αυτό που μετρά στη ζωή δεν είναι το γεγονός ότι έχουμε ζήσει”” δήλωσε ο πρίγκιπας Harry και συνέχισε η Meghan: “Είναι η διαφορά που έχουμε κάνει στις ζωές των άλλων που θα καθορίσει τη σημασία της ζωής που κάνουμε”. Στη σειρά ντοκιμαντέρ θα δούμε ηγέτες και ακτιβιστές “να αναλογίζονται τις κληρονομιές τους και να μοιράζονται μηνύματα θάρρους, συμπόνιας, ταπεινότητας [και] ελπίδας”.

Στο ντοκιμαντέρ που αποτελείται από επτά μέρη θα δούμε συνεντεύξεις με παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένης της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern, του δικηγόρου κοινωνικής δικαιοσύνης και δικηγόρου Bryan Stevenson και της θρυλικής Ruth Bader Ginsburg, που έφυγε από τη ζωή στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Ωστόσο, σήμερα η Jacinda Ardern εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζουν η Meghan και ο Harry, με την οποία η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας επιμένει ότι αγνοούσε σχετικά με την ανάμιξη του ζεύγους στο πρότζεκτ όταν δέχθηκε να συμμετάσχει. Η Ardern ηγείται μιας χώρας όπου ο βασιλιάς Κάρολος είναι αρχηγός κράτους.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η αυστραλιανή εταιρεία Blackwell & Ruth σε συνεργασία με το Nelson Mandela Foundation και με την εταιρεία παραγωγής των Σάσεξ, Archewell.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο της πρωθυπουργού κατέστησε σαφές ότι η εμπλοκή της δεν είχε καμία σχέση με τον Δούκα και τη Δούκισσα, τους οποίους γνώρισε κατά την περιοδεία τους στην Αυστραλία το 2018.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα