Πριγκίπισσα Diana: Ο πρώην εραστής της James Hewitt πολεμά στην Ουκρανία – Πέντε χρόνια μετά το έμφραγμα και το εγκεφαλικό
twitter

Ο πρώην εραστής της πριγκίπισσας Diana, ο 64χρονος James Hewitt, έχει ιδρύσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να παρέχει βοήθεια σε ευάλωτους ανθρώπους να φύγουν από την κατεστραμμένη από τον πόλεμο Ουκρανία, μαζί με τον γιο ενός παρασημοφορημένου Βρετανού διοικητή που ίδρυσε παρόμοια οργάνωση στο Αφγανιστάν.

Ο Hewitt βοήθησε στην ίδρυση του HOP – Humanitarian Online Payments, οργανισμού που ταξιδεύει στην καρδιά της Ουκρανίας από το Ηνωμένο Βασίλειο, βγάζοντας έξω από την εμπόλεμη ζώνη κονβόι Ουκρανών, που περιλαμβάνει έως και εννέα οχήματα.

Επίσης, είναι συνιδρυτής της οργάνωσης με τον απόφοιτο του Eton, Mikey Stewart Richardson, γιο του αείμνηστου ταξίαρχου Peter Stewart-Richardson, ο οποίος ίδρυσε την αφγανική οργάνωση Mother and Child Rescue στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ο Hewitt είχε επί πέντε χρόνια σχέση με την πριγκίπισσα Diana, όταν ήταν νεαρός αξιωματικός του Βασιλικού Ιππικού, από το 1986 έως το 1991. Αυτό επιβεβαιώθηκε από την ίδια την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά τη διάρκεια της διαβόητης πλέον συνέντευξής της στο Panorama.

Τα τελευταία χρόνια, ο Hewitt υπέστη τόσο καρδιακή προσβολή όσο και εγκεφαλικό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να σώζει Ουκρανούς και να τους μεταφέρει σε ασφαλή περιοχή. “Κάνει κάτι χρήσιμο”, είπε στην Daily Mail μια πηγή κοντά στον Hewitt.

Όταν έφυγε από τον στρατό το 1994, πυροδότησε μία έντονη διαμάχη καθώς ο Hewitt συνεργάστηκε με τη συγγραφέα Anna Pasternak, που έγραψε το αποκαλυπτικό βιβλίο “Princess In Love”, και φέρεται να πήρε ως αμοιβή 300.000 λίρες για να αποκαλύψει λεπτομέρειες της ερωτικής σχέσης τους.

Λιγότερο από μια δεκαετία αργότερα, είπε ότι ήταν πρόθυμος να πουλήσει τα γράμματα της Diana, ελπίζοντας να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, τον κατηγόρησαν ότι πρόδιδε έτσι την Diana και τα γράμματα παραμένουν απούλητα.

Πέρυσι, η Daily Mail αποκάλυψε ότι ο Hewitt ζούσε με τη μητέρα του στο διαμέρισμά της με δύο υπνοδωμάτια στο Ντέβον.

Οι φήμες ότι ο Hewitt είναι ο πραγματικός πατέρας του πρίγκιπα Ηarry λόγω κάποιων κοινών χαρακτηριστικών τους, ταλάνιζαν επί χρόνια τα Ανάκτορα αν και δεν δικαιολογείται λόγω της χρονικής συγκυρίας της σχέσης της πριγκίπισσας με τον αξιωματικό. Άλλωστε, ο Harry γεννήθηκε δύο χρόνια πριν αρχίσει η σχέση της μητέρας του με τον Hewitt.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα