Πριγκίπισσα Diana: Εξοργισμένοι οι φίλοι της με το Netflix καθώς το “The Crown” συνεχίζει τα γυρίσματα στο Παρίσι
Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

Για αναισθησία επικρίνουν το Netflix φίλοι της πριγκίπισσας Diana, αφού κινηματογραφικά συνεργεία του “The Crown” εντοπίστηκαν να γυρίζουν σκηνές, που οδήγησαν στο μοιραίο τροχαίο, μόλις λίγα μέτρα από το τούνελ στο Παρίσι όπου η πριγκίπισσα έχασε τη ζωή της πριν από 25 χρόνια.

Οι αυτόπτες ανέφεραν ότι συνεργεία του Netflix έκαναν γυρίσματα μεταξύ 2-3 τα ξημερώματα περίπου 100 μέτρα από τη σήραγγα Ponte del’ Alma όπου σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα τις πρώτες ώρες της 31ης Αυγούστου 1997.

Το Netflix επιμένει ότι δεν θα προβληθεί η στιγμή του δυστυχήματος στο αμφιλεγόμενο δράμα που πρόσφατα δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για ανακρίβειες και πρόκληση εντυπωσιασμού.

Φίλη της Diana είπε ότι οι δημιουργοί της σειράς μπορεί να κατηγορηθούν για αναισθησία λόγω των γυρισμάτων στο Παρίσι. Η Debbie Frank, που ήταν η αστρολόγος της Diana, είπε ότι θα ήταν φρικτό για τον William και τον Harry να δουν αναπαράσταση των στιγμών που οδήγησαν στον θάνατο της μητέρας τους.

Photo by Julian Parker/UK Press via Getty Images

Είναι προφανώς φοβερό για τα παιδιά της Diana να πρέπει να το ξαναδούν αυτό. Είναι αναίσθητο. Νιώθω ότι ο θάνατός της ήταν το μεγαλύτερο σοκ της γενιάς μας. Είχε τόσο φοβρό αντίκτυπο στην ψυχή του έθνους. Φαντάζομαι πως οι δημιουργοί του The Crown αισθάνονται ότι δικαιούνται να παρουσιάσουν μια αναπαράσταση σκηνών που οδήγησαν στον θάνατό της και ότι έχει δραματικό αντίκτυπο. Αλλά οι συγγενείς θα σκέφτονταν διαφορετικά“.

twitter

Από το Netflix ξεκαθάρισαν ότι θα δείξουν μέχρι τη στιγμή του δυστυχήματος και όχι το ίδιο το τραγικό συμβάν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα