Animal print: Οι πιο updated τρόποι για να συνδυάσετε το πιο hot φθινοπωρινό μοτίβο
Credit: Sira Pevida/Instagram

Στο styling δεν υπάρχουν κανόνες! Όπως επίσης δεν υπάρχουν καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα patterns, ανδρικά ή γυναικεία κομμάτια, «πρέπει» και «απαγορεύεται». Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε μερικά trends αντικατοπτρίζουν πολύ έντονα εποχές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με το animal print. Το zebra, το λεοπάρ και το snake print είναι μερικά μόνο από τα μοτίβα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής σεζόν και ο λόγος είναι η ζεστή χρωματική τους παλέτα στην οποία συνηθίζουν να παίζουν. Το ερώτημα όμως είναι… πως θα τα συνδυάσουμε διαφορετικά, ώστε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εικόνα;

Total animal print σετ: σε σατέν συνήθως υφές που αγκαλιάζουν το σώμα και πέφτουν χυτά πάνω του. Συνδυάστε το total outfit με statement αξεσουάρ και ψηλοτάκουνα παπούτσια και απολαύστε μια βόλτα μέσα στην αστική ζούγκλα που σας περιτριγυρίζει. Είναι must και μας αρέσει!

Με cozy ζιβάγκο: και χουχουλιάρικη διάθεση, ο συγκεκριμένος συνδυασμός αποτελεί ότι πιο hot θα μπορούσατε να φορέσετε μια ψυχρή φθινοπωρινή ημέρα, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αποπνέει μια σοφιστικέ διάθεση και μια σέξι αύρα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και αυτό είναι που το κάνει ανεπιτήδευτα chic και τέλειο.

Με girly στοιχεία: όπως ένα ροζ, άκρως θηλυκό και παιχνιδιάρικο τοπ που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το σέξι wild animal print. Μη φοβηθείτε να συνδυάσετε τα έντονα χρώματα με τα πιο neutral των συγκεκριμένων μοτίβων, αφού οι τάσεις προστάζουν υπερβολή και ανατρεπτικό mix&match.  

Με classy prints: ποιος να το έλεγε ότι οι κομψές ρίγες του γραφείου θα ταίριαζαν τόσο πολύ με το σκληρό και badass τιγρέ print!  Κι όμως ταιριάζουν και συνδυάζονται άψογα σε ένα outfit που διαθέτει όχι μόνο άποψη, αλλά και στιλιστική τόλμη.

Σε επίσημο slip dress: γιατί το animal print έχει θέση ακόμα και στα πιο επίσημα events.  Κι όχι μόνο έχει θέση, αλλά διακρίνεται και για τον σέξι χαρακτήρα του, ειδικά όταν πρόκειται για ένα τόσο σαγηνευτικό slip dress με μοτίβα της άγριας φύσης. Queen of the jungle!

Σε statement αξεσουάρ: αυτά είναι που θα κάνουν τη διαφορά και θα στρέψουν όλα τα βλέμματα στα πόδια σας. Μαύρες μπότες και γόβες έχουμε δει πολλές. Αλλά zebra;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα