5 summer items για να δανειστείτε από τη ντουλάπα του συντρόφου σας

Το androgyne styling μας αρέσει πολύ, αλλά ακόμα περισσότερο μας αρέσει να δανειζόμαστε ρούχα από τη ντουλάπα του συντρόφου μας. Πώς να το κάνουμε; Δείχνουν πολύ καλύτερα πάνω μας! Ακόμα κι αν δεν έχετε boyfriend ωστόσο, μπορείτε ακόμα να δανειστείτε items από μια αντρική γκαρνταρόμπα, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή για να αναβαθμίσετε το καθημερινό σας look. Και δεν φαντάζεστε πόσα fashion pieces υπάρχουν κρυμμένα κάπου εκεί μέσα…  

Credit: Sonia Lyson/Instagram

Το μπλε πουκάμισο: συνήθως, αναφέρουμε το λευκό πουκάμισο σαν must-have, ωστόσο τώρα που είναι καλοκαίρι αποφασίσαμε να βάλουμε λίγο χρώμα και να το αντικαταστήσουμε με το λαμπερό γαλάζιο. Και η αλήθεια είναι πως το αντρικό μπλε είναι πολύ πιο classy από τα διάφορα γυναικεία πουκάμισα που θα δείτε να κυκλοφορούν στους δρόμους και στην αγορά.  

Το boxer shorts: η φαρδιά, άνετη athleisure βερμούδα είναι ότι πιο δροσερό μπορείτε να… κλέψετε από τη ντουλάπα του συντρόφου σας και συνδυάζεται απίστευτα με cropped tops ή καθημερινά tank tops κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules! Προσοχή μόνο, γιατί ίσως να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα του item και να γίνει μάχη για το ποιος θα τη φορέσει.

Credit: Darja Barannik/Instagram

Το λευκό t-shirt: γνωρίζουμε πως στο εμπόριο υπάρχουν άπειρες εκδοχές του λευκού t-shirt, ωστόσο… το αντρικό είναι αλλιώς και πόσο μάλλον όταν το έχουμε δανειστεί από τη ντουλάπα του συντρόφου μας. Συνδυάστε το με feminine τρόπο ή casual με ένα τζιν και κανείς δεν θα καταλάβει αν το δανειστήκατε ή όχι. Ούτε καν ο ίδιος!

Credit: Sonia Lyson/Instagram

Το baseball hat: ναι, σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται για αξεσουάρ, αλλά για ένα στιλάτο αξεσουάρ, απαραίτητο για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού και υποθέτουμε πως ο αγαπημένος σας δεν θα έχει καμία αντίρρηση να σας το δανείσει. Εξάλλου, σε εσάς ταιριάζει πολύ περισσότερο.

Credit: Emili Sindlev/Instagram

Το… του boyfriend τζιν: μιας και τα oversized και μάλιστα, χαμηλόμεσα παντελόνια επέστρεψαν και πάλι στη μόδα, γιατί να αγοράσετε ένα καινούργιο; Μια ολόκληρη γκαρνταρόμπα με κρυμμένους θησαυρούς βρίσκεται λίγο πιο δίπλα από τη δική σας, οπότε… ανοίξτε την και ψαχουλέψτε!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα