“Ροζ” σκάνδαλο για τον Elon Musk – Η παράνομη σχέση με τη σύζυγο του ιδρυτή της Google οδήγησε σε διαζύγιο
O Elon Musk και ο γιος του X Æ A-12 τη στιγμή της βράβευσής του από το TIME ως πρόσωπο της Χρονιάς, τον Δεκέμβριο του 2021. Photo by Theo Wargo/Getty Images for TIME

Ένα ερωτικό σκάνδαλο ξέσπασε στους επιχειρηματικούς χώρους, καθώς σε δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι ο Elon Musk είχε σχέση με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, που οδήγησε σε διαζύγιο το ζευγάρι.

Angela Weiss | AFP | Getty Images

Φίλοι του Brin και της συζύγου του είπαν στη Wall Street Journal ότι το ειδύλλιο του Musk με τη Nicole Shanahan ήταν αυτό που ώθησε τον δισεκατομμυριούχο της Google να καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο.

Photo by Justin Sullivan/Getty Images

Είναι ασαφές πόσο καιρό διήρκεσε αυτή η παράνομη σχέση, αλλά φέρεται να συνέβη τον μήνα που ο Musk έγινε πατέρας μιας κόρης μέσω παρένθετης μητέρας με την πρώην σύντροφό του Grimes, και έναν μήνα μετά που απέκτησε δίδυμα με πρώην στέλεχος μίας από τις εταιρείες του.

MOUNTAIN VIEW, CALIFORNIA – NOVEMBER 03: (L-R) Nicole Shanahan and Sergey Brin attend the 2020 Breakthrough Prize Red Carpet at NASA Ames Research Center on November 03, 2019 in Mountain View, California. (Photo by Ian Tuttle/Getty Images for Breakthrough Prize )

Τον Φεβρουάριο ο Μusk άρχισε να βγαίνει με τη Natasha Bassett, η οποία φέρεται να τον χώρισε όταν έγινε γνωστό ότι έγινε πατέρας των διδύμων, ενώ περίμενε παιδί με την τότε σύντροφό του. Πάντως, εκείνη την εποχή, η αιτία του διαζυγίου του ζεύγους δεν ήταν γνωστή.

Ο Βrin επικαλέστηκε “αγεφύρωτες διαφορές” στα έγγραφα διαζυγίου, αλλά ζήτησε να σφραγιστεί η δικογραφία για να προστατεύσει τη μικρή του κόρη. Η σχέση αυτή επέφερε και το τέλος της φιλίας του Elon και του Sergey. Το 2008, ο Sergey έδωσε 500.000 δολάρια ως χρηματοδότηση στην Tesla στην κορύφωση της οικονομικής κρίσης.

NEW YORK, NY – MAY 02: Sergey Brin leaving his hotel on May 2, 2016 in New York City. (Photo by Team GT/GC Images)

Ο Brin και η Shanahan άρχισαν να βγαίνουν το 2015, ενώ έκαναν την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση στο Met Gala του 2016. Έχουν μία κόρη, που γεννήθηκε το 2018.

Ian Tuttle/Getty Images for Breakthrough Prize

Ο ιδρυτής της Google ζήτησε να μοιραστεί την επιμέλειά της ως μέρος του διακανονισμού του διαζυγίου, τον οποίο αγωνίζονται να κρατήσουν ιδιωτικό από φόβο ότι η κόρη τους θα πέσει θύμα “παρενόχλησης” ή “απαγωγής”. Ο Musk δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα