Pasha Bleasdell: Πέθανε γνωστό μοντέλο στα 38 του

Έφυγε από τη ζωή η Pasha Bleasdell, γνωστό μοντέλο που είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετά βιντεοκλίπ, όπως στην επιτυχία του Nelly “Hot in Herre”, στα 38 της χρόνια από όγκο στον εγκέφαλο.

Ο διάσημος σκηνοθέτης βιντεοκλίπ Director X γνωστοποίησε τη θλιβερή είδηση με ανάρτησή του στο Instagram. “Χάσαμε μία φίλη χθες” έγραψε ο σκηνοθέτης στη λεζάντα που συνόδευσε ένα κλιπ με διάφορα βίντεο στα οποία συμμετείχε η Bleasdell. “Η Pasha Bleasdell πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο στις 4 Ιουνίου 2022, στις 11.59 το βράδυ”.

Όπως προσθέτει στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης:

“Αν έκανες βίντεο τη δεκαετία του 2000 ή τα παρακολουθούσες τότε ήξερες την Pasha. Γνωριστήκαμε στα παρασκήνια στα γυρίσματα του βίντεο του Donnell Jones για το τραγούδι “Where I Want To Be”” και σε άλλο σημείο γράφει: “Ποτέ δεν ξέρεις ότι η τελευταία φορά που μιλάς σε κάποιον θα είναι η τελευταία φορά που μιλάτε”.

Εκτός από το βιντεοκλίπ του Nelly το 2002, η Bleasdell είχε εμφανιστεί και σε βίντεο άλλων διάσημων καλλιτεχνών όπως το “P.I.M.P” του 50 Cent, το “Where I Wanna Be” του Donell Jones και το “Gimme the Light” του Sean Paul.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα