Maxi skirt: 5 τρόποι για casual styling με την αγαπημένη σας φούστα

Με boho αέρα, με parisian chic νότες ή πιο basic απλά με ένα t-shirt, η μάξι φούστα θα γίνει το απόλυτο item του καλοκαιριού. Είναι πιο ανάλαφρη και εντυπωσιακή από τις midi φούστες που έχουν πλέον γίνει πολύ συνηθισμένες κι επιδέχονται περισσότερο styling και στιλιστικά κόλπα που θα τραβήξουν την προσοχή. Εμείς ωστόσο, αποφασίσαμε να σας δώσουμε πέντε tips για να την φορέσετε σε καθημερινή βάση με τον πιο cool τρόπο.  

@nataliaosona

T-shirt + all stars: ένας αξεπέραστος συνδυασμός, τον οποίο ποτέ δεν αποχωριστήκαμε. Τα κλασικά λευκά σταράκια ενώνονται με ένα basic λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι και απογειώνουν την μάξι φούστα. Αν θέλετε την συμβουλή μας, φροντίστε το t-shirt να είναι simple, χωρίς τυπώματα και ζωγραφιές, αφού αυτά είναι πλέον ξεπερασμένα.

@whowhatwear

Κρόσια + λευκή ποπλίνα: και μάλιστα το πουκάμισο απ’ έξω! Τόσο φρέσκος και στιλάτος συνδυασμός που δεν χρειάζεται καν ψηλοτάκουνα παπούτσια για να ολοκληρωθεί. Τα κρόσια είναι μια από τις πιο hot τάσεις της εποχής και θα ήταν απίστευτα cool να τα φορούσατε σε μια μάξι φούστα που θα έδινε λίγο και το εφέ της midi.

@collagevintage

Black&white + mules: με τον κλασικό parisian chic τρόπο. Αν τα αθλητικά και τα flat παπούτσια δεν είναι τα αγαπημένα σας, τότε ένα ζευγάρι κομψά ψηλοτάκουνα mules θα κάνουν την διαφορά, αρκεί να το κρατήσετε simple στο πάνω μέρος. Παίξτε με το ασπρόμαυρο και δεν θα χάσετε.

@gildaambrosio

All the way printed: δηλαδή, ότι print έχετε φορέστε το! Μπερδέψτε χρώματα, μοτίβα και στιλ και φτιάξτε το πιο ενδιαφέρον outfit χωρίς καθόλου κόπο. Ένα ζευγάρι flat σανδάλια από κάτω και είστε έτοιμες.

@camillecharriere

Λευκά + μαρινιέρες: ένα κομψό σύνολο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τα French girls. Η χυτή σατινέ φούστα είναι μια άλλη εκδοχή της maxi skirt, την οποία λατρεύουμε λίγο παραπάνω, ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτόν τον τρόπο. Προσθέστε ψάθινα αξεσουάρ και απολαύστε δροσερές, την ηλιόλουστη καλοκαιρινή μέρα.   

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα