Τα make-up hacks του TikTok που αγαπούν οι make-up artists
Photo by Juri Gianfrancesco

To ΤikTok είναι αναμφίβολα η πλατφόρμα που μπορεί κανείς να βρει hacks και tutorials για οτιδήποτε. Εννοείται και για μακιγιάζ.

Skincare experts, beauty junkies αλλά και make-up artists έχουν δημιουργήσει τα δικά τους προφίλ στο TikTok και μοιράζονται με τους χρήστες tips και μυστικά, που γίνονται viral σε χρόνο dt. Φυσικά δεν δουλεύουν το ίδιο καλά όλα τα hacks που έχουμε δει (και δοκιμάσει) στο TikTok, υπάρχουν όμως μερικά τα οποία όχι μόνο είναι χρήσιμα, αλλά αγαπούν να χρησιμοποιούν ακόμα και οι ειδικοί του μακιγιάζ.

Τα τρικ των make up artists για λαμπερή επιδερμίδα χωρίς πολλά προϊόντα

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα 3 πιο δημοφιλή και τα συγκεντρώσαμε όλα μαζί.

Το hack με τη μάσκαρα για εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων

Η μάσκαρα είναι ένα must have προϊόν, την οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε ακόμα και χωρίς καθρέφτη (όλες το έχουμε κάνει). Ξεκινάμε από τη βάση των βλεφαρίδων προς τις άκρες, περνώντας τουλάχιστον 2 στρώσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με το hack που εντοπίσαμε, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό αν βάλουμε μάσκαρα πρώτα στις άκρες των βλεφαρίδων και στη συνέχεια στις ρίζες.

 

@mirellabelleHow to make your lashes look like falsies without falsies ?✨ #beautyhacks #beautytips #fyp #foryou #makeup♬ original sound – Mirella Bernal

Το hack με το ”Brow Lift”

Tα ανυψωμένα γεμάτα φρύδια πλαισιώνουν εντυπωσιακά κάθε πρόσωπο και μας αρέσουν! Μπορούμε λοιπόν έυκολα, με τα προϊόντα που έχουμε ήδη στο νεσεσέρ μας, να πετύχουμε το εφέ του brow lift χωρίς καμία αισθητική παρέμβαση, μόνο με μακιγιάζ. Το tip που κυκλοφορεί στο TikTok αναφέρει πως πρέπει να βουρτσίσουμε τα φρύδια μας ανοδικά, να συμπληρώσουμε τυχόν κενά και να τα σχηματίσουμε με ένα brow gel. Τέλος με το concealer, κάνουμε το σχήμα πιο συγκεκριμένο. Και voila.

@daniellemarcanmy brows said ? also that’s one sweet transition. using all @kosas #browfreakchallenge #ad♬ original sound – Beatzbybear

Το hack με το ρουζ

Δεν θα το ονομάζαμε ακριβώς hack, καθώς πρόκειται για μία τεχνική μακιγιάζ περίπου 40 ετών. Έρχεται κατευθείαν από τα 80’s και υπόσχεται να δώσει ένα εφέ lifting σε κάθε πρόσωπο. Σύμφωνα με τους make-up artists, προκειμένου το πρόσωπο να δείχνει καλοσχηματισμένο και πιο συμμετρικό, εφαρμόζουμε το ρουζ σε μικρές ποσότητες ψηλά στα ζυγωματικά κοντά στους κροτάφους, έπειτα στη γέφυρα της μύτης και ακριβώς στο κέντρο του μετώπου.

@scortezzbeautyHate blush? Try this! #SelfImprovement #holidaymusic #makeup #beauty #protips #promua #mua #beauty #beautyhacks #xyzbca #fyp♬ original sound – Scortezz Beauty

Ποιο από τα τρία hacks θα δοκιμάσετε εσείς;

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα