Ψάχνεις το ιδανικό αντηλιακό για παιδιά; Εμείς σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας

Λίγο πριν ετοιμάσουμε τις βαλίτσες για τις διακοπές μας, όλες οι γυναίκες έχουμε ένα στόχο. Να ανακαλύψουμε τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου και σώματος για όλη την οικογένεια. Φυσικά, η προσοχή μας επικεντρώνεται στα αντηλιακά που προορίζονται για τα παιδιά μας. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε ακόμα πιο αυστηρές και θέλουμε να ανακαλύψουμε τα προϊόντα που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή αντηλιακή προστασία.

Για πρώτη φορά η KORRES παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά για την αντηλιακή προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας βρεφών και παιδιών. Τα τρία νέα silicone-free προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη. Τα έλαια καρύδας και αμυγδάλου βρίσκονται στον πυρήνα των τριών νέων ήπιων συνθέσεων -φυτικά έλαια φαρμακευτικών προδιαγραφών και υψηλής καθαρότητας, με μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες, που είναι τεκμηριωμένα απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για την εύθραυστη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Τα νέα αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα είναι κλινικά αποδεδειγμένα ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρουν υψηλή προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA/UVB, ενώ ενδείκνυνται για χρήση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που εκθέτει παιδιά και βρέφη στο ηλιακό φως.

KORRES ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPRAY SPF50

Ειδικότερα το βρεφικό αντηλιακό της συλλογής, με 94% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης, έχει αναπτυχθεί βάσει της αρχής της minimal φόρμουλας για την απόλυτη προστασία της βρεφικής επιδερμίδας. Είναι το μοναδικό βρεφικό αντηλιακό προϊόν που συνδυάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανάπτυξης για το βρεφικό δέρμα, σύμφωνα και με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη ασφαλών καλλυντικών για βρέφη: χωρίς άρωμα, χωρίς σιλικόνες, με μόνο 1x φυσικό non-nano αντηλιακό φίλτρο και την απολύτως απαραίτητη ποσότητα ασφαλών φυσικών δραστικών συστατικών. Είναι, επίσης, tear-free αντηλιακό, οφθαλμολογικά ελεγμένο με EpiOcular™ Eye Irritation Test, γεγονός που το καθιστά πολύ καλά ανεκτό από τα μάτια σε περίπτωση τυχαίας επαφής.

KORRES ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ SPF50
KORRES ΚΑΡΥΔΑ & ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SPF30
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα