Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε ένα H&M μπικίνι στο ωραιότερο χρώμα του καλοκαιριού

Instagram @eugeniasamara

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές σου να πλησιάζουν ή μπορεί να είναι ακόμα μακριά αλλά να θέλεις να είσαι προετοιμασμένη. Ακόμα, μπορεί να έχεις κανονίσει κάποια εξόρμηση σε κοντινό προορισμό. Όλα τα σενάρια έχουν όμως ένα κοινό σημείο. Το μαγιό που θα πάρεις μαζί σου.

Οι τάσεις της μόδας στα μαγιό, φέτος το καλοκαίρι, είναι για ακόμα μία φορά πολλές και όλες τους άκρως εντυπωσιακές ώστε όλες μας να μπορούμε να βρούμε το ιδανικό για εμάς. Εάν υπάρχει κάποιο trend που έχει ξεχωρίσει λίγο περισσότερο, επειδή απευθύνεται σε περισσότερες γυναίκες, αυτό είναι τα ψηλόμεσα μαγιό. Κολακεύουν τη σιλουέτα με τον καλύτερο τρόπο και αναδεικνύουν τις καμπύλες μας.

Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και ένα post της Ευγενίας Σαμαρά στο Instagram. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μπικίνι από τη νέα beachwear συλλογή της H&M, το οποίο ταιριάζει σε διαφορετικούς σωματότυπους. Αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο όμως είναι η πράσινη mint απόχρωση του. Ένα χρώμα τόσο καλοκαίρινο και girly  που θα σε πείσει να αφήσεις για λίγο στην άκρη το αγαπημένο σου μαύρο/λευκό μαγιό.

Δες εδώ το post της: