Ο David Beckham δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Σίγουρα σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει να μένει για πολλές ημέρες μέσα στο σπίτι, πολλές φορές μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Σίγουρα αυτή η περίοδος μας προκαλεί ανάμεικτα και πολύ περίεργα συναισθήματα. Όμως θα πρέπει να πρέπει να σκεφτόμαστε και να υπενθυμίζουμε συνεχώς στον εαυτό μας και στους γύρω μας για ποιο λόγο μένουμε σπίτι.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και το πέτυχε με τεράστια επιτυχία και ο David Beckham με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο celebrity ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστός και κρατώντας ένα χαρτί που γράφει “Μένω στο σπίτι για την VB και τα παιδιά μου”. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να μας υπενθυμίσει πως όσο δύσκολο και να είναι να σταματάμε έστω και για λίγο την καθημερινότητα μας και να παραμένουμε σπίτι, δεν το κάνουμε άσκοπα. Το κάνουμε για να προστατέψουμε τους αγαπημένους μας αλλά και εμάς τους ίδιους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο likes και σχόλια που έσπευσαν να συγχαρούν τον David για αυτό το μήνυμα.

 

https://www.instagram.com/p/B96tCl_B9eB/?utm_source=ig_embed

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα