Η πριγκίπισσα Βεατρίκη τη δεξίωση του γάμου της που θα γινόταν στο παλάτι του Buckingham

Ανάμεσα σε όλα όσα ακυρώνονται λόγω του κορονοϊού είναι και αρκετοί γάμοι που είχαν προγραμματιστεί αυτή και την προσεχή περίοδο. Ανάμεσα τους και ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης.

Η πριγκίπισσα και ο σύντροφος της Edoardo Mapelli Mozzi είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στο παρεκκλήσι του St. James στις 29 Μαΐου, ενώ στη συνέχεια θα έκαναν μία μια εντυπωσιακή δεξίωση στους κήπους του Buckingham. Αυτή η δεξίωση φαίνεται πως ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού και μάλιστα με μία ανακοίνωση του παλατιού. Οι υπεύθυνοι του παλατιού εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τη γαμήλια δεξίωση λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Mapelli Mozzi ανυπομονούν να παντρευτούν όμως γνωρίζουν πως πρέπει να αποφύγουν ένα ρίσκο που δεν είναι απαραίτητο σε αυτή την τρέχουσα κατάσταση. Ακολουθώντας τις οδηγίες της βρετανικής κυβέρνησης, το ζευγάρι θα δει εκ νέου τις γαμήλιες προετοιμασίες”. Μέχρι στιγμής βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί τι θα γίνει με τον γάμο. Εάν δηλαδή θα πραγματοποιηθεί κανονικά, εάν θα ακυρωθεί ή εάν θα πραγματοποιηθεί κανονικά ο γάμος με λιγότερους καλεσμένους.

 

[ap-read-more post=””]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα