Πώς θα δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό DIY μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά
Instagram @byrdiebeauty

Φέτος τον χειμώνα, οι τάσεις στο nail art είναι τόσο πολλές και τόσο διαφορετικές, ώστε καθεμία από εμάς να μπορεί να επιλέξει το ιδανικό σχέδιο για τα νύχια της. Ευτυχώς για εσένα και για όλες μας όμως, η Νο1 τάση είναι τόσο εντυπωσιακή και τόσο εύκολη να τη δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι. Φυσικά είναι τέλεια ιδέα και για τα looks της Πρωτοχρονιάς. Ο λόγος για το trend που σε θέλει να βάφεις κάθε νύχι του χεριού σου σε διαφορετικό χρώμα.

Πώς θα δημιουργήσεις το ιδανικό DIY μανικιούρ μέσα σε λίγο χρόνο;

Ο μοναδικός περιορισμός που υπάρχει εάν θέλεις να δημιουργήσεις αυτό το μανικιούρ είναι να έχεις μεγάλη βάση στα νύχια σου. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Επόμενος στόχος είναι να επιλέξεις μία συγκεκριμένα χρωματική παλέτα, στην οποία θέλεις να βάψεις τα νύχια σου. Η καλύτερη και πιο γιορτινή επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι οι αποχρώσεις του μπορντό και του κόκκινου. Ξεχώρισε λοιπόν 3-4 αποχρώσεις του κόκκινου, οι οποίες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και έχουν μικρή χρωματική διαφορά, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αρμονικό και chic.

Πριν ξεκινήσεις, άπλωσε στα νύχια σου τη βάση ώστε το αποτέλεσμα να είναι σταθερό και να προστατέψεις τα νύχια σου. Στη συνέχεια άπλωσε τα πιο σκούρα χρώματα που έχεις επιλέξει στον αντίχειρα και στο πιο μικρό νύχι. Στον δείκτη, τον μέσο και τον παράμεσο προτίμησε να απλώσεις τα πιο έντονα και χαρούμενα χρώματα που έχεις ξεχωρίσει.

Εφάρμοσε δύο στρώσεις από το βερνίκι στα νύχια σου και περίμενε και πάλι να στεγνώσει πολύ καλά. Στη συνέχεια εφάρμοσε το top coat, το οποίο θα κλειδώσει το αποτέλεσμα και θα κάνει το μανικιούρ σου να παραμείνει σταθερό για αρκετές ημέρες.

Ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με μία άκρως ενυδατική κρέμα χεριών, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν τα χέρια μας να σκάνε και να φαίνονται άγρια.

Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει μόνη σου και μέσα σε λίγο χρόνο το τέλειο μανικιούρ για την πρωτοχρονιά.

Instagram @byrdiebeauty
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα