9 fashion items για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά mix and match σύνολα του χειμώνα

[ap_gallery id=”6909″]

Σίγουρα, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουμε το τι θα φορέσουμε καθημερινά ανάλογα με τη διάθεση μας. Κάποιες ημέρες θέλουμε απλώς να φορέσουμε ένα total black σύνολο και γενικά μόνο ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα όσες ώρες και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού. Υπάρχουν και κάποιες άλλες ημέρες βέβαια που η στιλιστική μας φαντασία μας βοηθά να δημιουργήσουμε τα πιο εντυπωσιακά και ιδιαίτερα σύνολα.

Εάν μάλιστα φέτος τον χειμώνα έχετε ως στόχο να πειραματιστείτε με το στιλ σας, αυτό το κείμενο είναι για εσάς. Τις τελευταίες σεζόν, τα mix and match σύνολα κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας και μας κάνουν να θέλουμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους για να συνδυάσουμε τα πιο ιδιαίτερα μοτίβα της συλλογής μας.

Το combo όμως που έχει ενθουσιάσει τις περισσότερες fashionistas είναι ο συνδυασμός των δύο top τάσεων της μόδας. Dark florals και animal print μοτίβα. Ακόμα και εάν σαν σκέψη σας φαίνονται αταίριαστα αυτά τα μοτίβα, υπάρχει τρόπος για να τα φορέσετε και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Floral midi φορέματα με leopard faux γούνες, ψηλοτάκουνα ankle boots σε animal print μοτίβα με πουκάμισα διακοσμημένα με λουλούδια, ankle boots, midi φούστες και τσάντες σε αυτά τα μοτίβα έχουν γίνει η δική μας fashion εμμονή για τον χειμώνα του 2020.

Τα items που συγκεντρώσαμε μάλιστα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

 

Δείτε επίσης ποια είναι τα αγαπημένα μας denim παντελόνια για αυτή την εποχή:

[ap_gallery id=”6895″]

 

[ap-read-more post=”617178″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα