7 looks για να είναι ο Αύγουστος ο πιο κομψός μήνας του καλοκαιριού
Instagram @leoniehanne

[ap_gallery id=”6493″]

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή όλων μας για πολλούς λόγους. Είναι η ευκαιρία που έχουμε για να χαλαρώσουμε, να αφήσουμε πίσω μας για λίγο τις υποχρεώσεις και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Φυσικά, εμείς οι γυναίκες ανυπομονούμε για το καλοκαίρι για ακόμα έναν λόγο. Μπορούμε να φορέσουμε όλα τα αγαπημένα μας ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και εννοείται να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με μερικά επιπλέον.

Και μπορεί εδώ και δύο μήνες να απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά μας κομμάτια, ωστόσο ο Αύγουστος που για πολλές από εμάς είναι και ο μήνας των διακοπών μας είναι η ευκαιρία για να δημιουργήσουμε ακόμα πιο καλοκαιρινά looks. Όχι, όχι δεν εννοούμε πως το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά πως είναι η ευκαιρία που έχουμε για να αφήσουμε ακόμα περισσότερο τη στιλιστική μας φαντασία ελεύθερη και να φορέσουμε τα πιο summery κομμάτια της συλλογής μας.

Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας; Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η θερμοκρασία έχει φτάσει στα ύψη. Αυτό σημαίνει πως καθημερινά θα πρέπει να φοράτε κομμάτια που σας κάνουν να νιώθετε άνετα. Αέρινα λινά και μεταξένια υφάσματα σε φορέματα, ολόσωμες φόρμες και πουκαμίσες είναι μερικά μόλις κομμάτια που θα σας βοηθήσουν. Τα flat σανδάλια είναι επίσης μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε καθώς θα νιώθετε άνετα όλη την ημέρα. Και σίγουρα δεν ξεχνάμε τα αξεσουάρ. Τα ψάθινα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου θα σας προστατέψουν από τις ακτίνες του ήλιου, μία ψάθινη τσάντα χωρά όλα όσα χρειάζεστε και μερικά κοσμήματα με κοχύλια θα σας βάλουν σε έξτρα καλοκαιρινή διάθεση.

Για μία κομψή εμφάνιση στην παραλία δεν χρειάζεστε πολλά. Αρκεί να φορέσετε το αγαπημένο σας μαγιό, ολόσωμο ή μπικίνι και ένα αέρινο καφτάνι.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα