Search
Close this search box.
Granola bars

1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη granola και περιχύνουμε με το βούτυρο, το μέλι και τη κανέλα.

2. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε σε ένα ταψί 24×30 (που του έχουμε βάλει λαδόκολλα) και πιέζουμε πολύ καλά με το πάτο ενός ποτηριού.

3. Ψήνουμε στους 180° βαθμούς για 25 λεπτά.

Tip: Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια με τη βοήθεια ενός μεγάλου οδοντωτού μαχαιριού για ψωμί.

Επισκεφτείτε το site των Marks & Spencer εδώ.

ΥΛΙΚΑ:

1 συσκευασία granola των 500 γρ. (3 seeds & oat granola M&S)
75 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
80 γρ. μέλι (Acacia M&S)
1 κ.γ. κανέλα (ground cinnamon M&S)
1/2 κ.γ. αλάτι 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα