«Maleficent»: Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την ταινία

Η εντυπωσιακή αφίσα για την ταινία της Angelina Jolie, «Maleficent», αποκαλύφθηκε και παρουσιάζει την Angie με ένα είδος καπέλου με δύο κέρατα- για το οποίο ο Marilyn Manson θα ήταν πολύ περήφανος. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την επερχόμενη ταινία και παρακάτω θα δείτε τα 5 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε:

1) Πρόκειται για την «Ωραία Κοιμωμένη» από μια άλλη οπτική γωνία και ουσιαστικά η ταινία διηγείται εκ νέου αυτή την ιστορία από τη σκοπιά της «Maleficent», που θα θυμάστε από την αρχική κινηματογραφική ταινία του Disney. Θυμηθείτε εδώ:

2) Είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της Angelina μετά από χρόνια, καθώς η ηθοποιός ήταν εκτός δράσης μετά τη διπλή αποτυχία των ταινιών «Tourist» και «Salt», το 2010. Έδωσε βέβαια τη φωνή της στις ταινίες «Kung Fu Panda» 1 και 2. Δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που  παραλίγο να ξεχάσουν ότι είναι ηθοποιός.

3) Η «Maleficent», ήταν μία από τις αγαπημένες ταινίες της Angelina στην παιδική της ηλικία και η ίδια έχει δηλώσει: «Από τότε που ήμουν μικρό κοριτσάκι η ‘’Maleficent’’- η κακιά ανταγωνίστρια της Ωραίας Κοιμωμένης, ήταν η αγαπημένη μου. Μπορεί να με τρομοκρατούσε παράλληλα όμως με τραβούσε πολύ. Ήθελα να μάθω όλο και περισσότερα για αυτή. Είχε αυτή την κομψότητα, τη χάρη και συνάμα ήταν υπέροχη και λαχταριστά σκληρή».

4) H κόρη του ζεύγους Jolie-Pitt, Vivienne κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, παίζοντας τη Βασίλισσα Aurora.

5) Στην Angelina αρέσει πάρα πολύ η Lana Del Rey η οποία διασκευάζει το τραγούδι «Once Upon A Dream», από την ταινία «Sleeping Beauty». Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια αποτελεί προσωπική επιλογή της Jolie.

Διαβάστε ακόμη:

H κόρη της Angelina Jolie είναι η μόνη που δεν τη φοβάται ως «Maleficent»

Angelina Jolie: Στα 38 της χρόνια αποφάσισε πως πρέπει να αποκαταστήσει τη σχέση της με την κουζίνα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα