Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει το ωραιότερο κιμονό της σεζόν

Το περασμένο καλοκαίρι, αν υπήρχε ένα ρούχο που αγαπήσαμε και φορέσαμε περισσότερο από οτιδήποτε, ήταν το κιμονό. Με καταγωγή από την Ιαπωνία, ήρθε στις πασαρέλες και κατ’ επέκταση στην καθημερινότητά μας και εμείς το λατρέψαμε γιατί είναι πολύ stylish, μπορεί να κρύψει όλες τις ατέλειες -όταν χρειάζεται- και φυσικά μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστεί με οποιοδήποτε outfit.

Και φέτος το καλοκαίρι, που επανέρχονται στο προσκήνιο τα 1970s το κιμονό είναι ένα κομμάτι που παραμένει επίκαιρο, καθώς συνδυάζεται τέλεια με τα παντελόνια σε γραμμή καμπάνα και με τα αέρινα φορέματα όταν η θερμοκρασία είναι λίγο χαμηλότερη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που παρουσιάζει μαζί με τους Γιώργο Λιανό, Αλέκα Καμηλά και Μπέττυ Μαγγίρα την εκπομπή Όλα Παίζουν, το γνωρίζει πολύ καλά και έτσι αποφάσισε να φορέσει ένα από τα ωραιότερα κιμονό που έχουμε δει για την άνοιξη. Πρόκειται για ένα κομμάτι από τα καταστήματα  Zara, το οποίο κοστίζει €59.95, και μπορείτε να το βρείτε εδώ αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας. Το συνδύασε με παντελόνι σε γραμμή καμπάνα και απλό τοπ, πολύ σωστά, μιας και το μοτίβο που έχει το συγκεκριμένο κιμονό είναι πολύ έντονο και ιδανικά συνδυάζεται με ουδέτερα κομμάτια.

Διαβάστε ακόμα:

Πού ανοίγει το νέο κατάστημα της H&M;

Size Matters: Επτά στιλιστικά ατοπήματα που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα