Αποκλειστικό: Ανακρίναμε τον κομμωτή της Μαρίας Ηλιάκη, Μάνο Ασλάνη

Ότι η Μαρία Ηλιάκη είναι το girl crush μας το ξέρετε. Ότι είχαμε πάθει εμμονή με τα μαλλιά της όμως το ξέρατε; Ίσως ναι αλλά αυτό που δεν ξέρατε (Χα!) είναι πως αναζητήσαμε και βρήκαμε τον κομμωτή της για να μοιραστεί μαζί μας μερικά μυστικά. Το όνομα αυτού: Μάνος Ασλάνης και τον λατρέψαμε πριν ακόμα του μιλήσουμε. Τον αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο μετά την κουβέντα μας κυρίως αφού μας αποκάλυψε τις μαγικές ιδιότητες του φοινικέλαιου… Διαβάστε τα όλα παρακάτω.

Η πρώτη μας ερώτηση φυσικά ήταν τι προϊόντα χρησιμοποιεί η Μαρία. «Αυτό τον καιρό έχει λατρέψει τα Morrocanoil και δικαιολογημένα. Είναι ό, τι πρέπει για τα μαλλιά της. Αγαπά ιδιαίτερα τη μάσκα ενυδάτωσης την οποία ενισχύουμε με Όζον» μας είπε και τα μάτια μας έλαμψαν, τι είναι το όζον; «Είναι μια θεραπεία ουσιαστικά που ενισχύει τις ιδιότητες της μάσκας αλλά δεν θα σας αποκαλύψω και όλα μας τα μυστικά!» απάντησε αλλά δεν μας άφησε έτσι…

moroccanoil mask anakriname ton komoti tis marias iliaki«Τα μαλλιά της Μαρίας είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ με τις βαφές και το συνεχόμενο styling γι’ αυτό πλέον βάζουμε τη φροντίδα πάνω από όλα και αυτό είναι που κάνει τα μαλλιά της να δείχνουν τόσο όμορφα, είναι υγιή. Εκτός από τις μάσκες χρησιμοποιούμε και φοινικέλαιο» μας είπε και συνέχισε: «Το φοινικέλαιο είναι κρεμώδες και κολλώδες γι’ αυτό το εφαρμόζουμε το βράδυ στις άκρες και το αφαιρούμε με το λούσιμο το πρωί. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον μεταξένιο».

Αφού σημειώσαμε στο αυριανό to do list μας να αγοράσουμε φοινικέλαιο ASAP προχωρήσαμε σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Θα ήθελε άραγε ο Μάνος να δει τη Μαρία με διαφορετικά μαλλιά;  «Όχι, το μήκος είναι ιδανικό και το χρώμα τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες ξανθές της τηλεόρασης. Είναι σκούρο σαντρέ. Τέλειο. Βέβαια, είχαμε κάνει μια φωτογράφιση με τη Μαρία στην οποία χρησιμοποιήσαμε πολύ μακριές τούφες φέρνοντας τα μαλλιά σχεδόν ως τη μέση της και ήταν όμορφο. Είναι όμως ένα στυλ για φωτογράφιση οπότε όχι, τα μαλλιά της Μαρίας είναι τέλεια όπως είναι».

anakriname ton kommoti tis marias iliaki manos aslanis workingΧτενίζεται μόνη της ή είναι μαζί της 24/7; «Φυσικά και χτενίζεται μόνη της, αγαπημένος της είναι ο ατημέλητος κότσος. Τον κάνει συνήθως τις ημέρες που έχουμε φτιάξει κυματιστό look. Δεν το παρακάνει όμως. Δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά της. Γι’ αυτό είναι τόσο όμορφα» είπε και μας είπε πως έπρεπε να μας αφήσει, η Μαρία είχε φτάσει και έπρεπε να σπεύσει για την περιποίησή της.

Τι μάθαμε λοιπόν μετά από αυτή τη mini ανάκριση; Ότι η Μαρία έχει τέλεια μαλλιά, υγιή μαλλιά και πως για να τα αποκτήσουμε κι εμείς πρέπει να φροντίζουμε τα δικά μας και να τους βάζουμε φοινικέλαιο. Stay tuned γιατί θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του Μάνου και θα σας πούμε τα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα:
Μαρία Ηλιάκη: Δείτε μερικά από τα καλύτερα looks από το site της
Flawless: Αντιγράφουμε το άψογο μακιγιάζ της Μαρίας Ηλιάκη
Μαρία Ηλιάκη vs Jennifer Lopez: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα