Μαρία Ηλιάκη vs Jennifer Lopez: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η νέα Conscious σειρά του H&M δεν έχει γοητεύσει μόνο τις ξένες σταρ αλλά και τις εγχώριες. Μία από τις δημιουργίες που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα είναι ένα αμπίρ φόρεμα από δαντέλα και διάφανα μανίκια το οποίο κολακεύει και τις πιο αδύνατες γυναίκες κι εκείνες με καμπύλες, βλέπε Μαρία Ηλιάκη και Jennifer Lopez.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με το lace dress σε ένα επεισόδιο της εκπομπής American Idol, στην οποία είναι κριτής, το οποίο συνδύασε με off-white γόβες με μεταλλική φιάπα.

Η παρουσιάστρια από την άλλη εμφανίστηκε με το φόρεμα στο Black Tie Party του καταστήματος H&M στην Ερμού, το οποίο όμως «διακόσμησε» με ένα τεράστιο statement necklace του brand. Ολοκλήρωσε το look με μία shoulder bag σε nude απόχρωση. 

Χωρίς να είμαστε προκατειλημμένες προτιμάμε την εκδοχή της Ηλιάκη αφού προσθέτοντας το συγκεκριμένο κολιέ έδωσε έναν πιο σοφιστικέ αέρα στο όλο look ενώ φρόντισε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά για να δώσει έμφαση στο outfit σε αντίθεση με τη Jennifer που το χτένισμά της μας θυμίζει hairstyle γάμου.

Διαβάστε επίσης: Μόνο στο InStyle.gr: Το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο δεύτερο Just the Two of Us, από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα