Μόνο στο InStyle.gr: Το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια στο δεύτερο Just the Two of Us, από τον Γιάννη Μαρκετάκη

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, στα πλαίσια του show τραγουδιού, Just The Two Of Us. Αφού μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για το αριστοκρατικό της outfit, στη συνέχεια επικοινωνήσαμε με τον Γιάννη Μαρκετάκη, τον άνθρωπο που επιμελείται το μακιγιάζ της λαμπερής παρουσιάστριας, ο οποίος μας αποκάλυψε τα μυστικά του look της.

Όπως μας είπε ο ίδιος, τα looks της Ζέτας για το Just the Two of Us δεν έχουν κάποιο συγκεκριμένο concept, αλλά κινούνται σε πολύ μοντέρνους, σημερινούς ρυθμούς, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις τάσεις που επικρατούν στη μόδα.

Συγκεκριμένα, το χθεσινό της μακιγιάζ απέπνεε έναν ‘60sαέρα με ρετρό αισθητική, η οποία όμως είχε πολλά σύγχρονα στοιχεία.
Όπως μας εξήγησε: «Ξεκινώντας από τη βάση, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια διάφανη επιδερμίδα με πολύ ελαφριά κάλυψη. Χρησιμοποιήσαμε τη CC Cream (€15,30) της Max Factor σε συνδυασμό με την πούδρα Crème Puff (€13,71), τα οποία μας έδωσαν ένα πολύ φρέσκο και καθόλου βαρύ αποτέλεσμα. Στα μήλα του προσώπου περάσαμε  ένα ρουζ σε απαλό ροζ τόνο, από τη σειρά Flawless Perfection – απόχρωση Classic Pink, (€15,44)». Zeta Makrypoulia J2US makigiaz 1

«Η ένταση του μακιγιάζ δόθηκε στα μάτια της Ζέτας, τα οποία επιλέξαμε να μακιγιάρουμε μόνο στην πάνω πλευρά. Σε όλο το κινητό βλέφαρο χρησιμοποιήσαμε το Wild Shadow pencil – απόχρωση Caramel Rage (€13,41), το οποίο έδωσε ένα πολύ ωραίο υγρό αποτέλεσμα ενώ το συνδυάσαμε με μια σκιά από τη σειρά Wild Shadow Pots (απόχρωση Burnt Bark), €10,49. Στις βλεφαρίδες περάσαμε πολλές στρώσεις από την Excess Volume mascara της Max Factor, η οποία χάρισε ένα βελούδινο, λουστρινένιο αποτέλεσμα στο βλέμμα της. Το κάτω μέρος του ματιού το αφήσαμε εντελώς αμακιγιάριστο, ώστε να έχουμε αυτό το νεανικό ‘60s αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε.
Zeta Makrypoulia J2US makigiaz 1

Τέλος, στα χείλη της Ζέτας χρησιμοποιήσαμε ένα κραγιόν από τη σειρά Giant Pen – απόχρωση Pink Princess ( €17,13), τόσο για το περίγραμμα όσο και για το γέμισμα, ολοκληρώνοντας με πολύ όμορφο τρόπο το φρέσκο μακιγιάζ της».

Πρόκειται λοιπόν για ένα πολύ λαμπερό και φρέσκο μακιγιάζ της παρουσιάστριας, την οποία ανυπομονούμε να θαυμάσουμε στο επόμενο live.

Για ακόμα περισσότερες αποκλειστικές λεπτομέρειες, stay tuned μέχρι την επόμενη Πέμπτη…

Διαβάστε ακόμα: Ποια εντυπωσιακή ηθοποιός είναι η επόμενη πρωθιέρεια;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα