Επισκεφτείτε το νέο κατάστημα MAT FASHION στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

Τώρα το shopping στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη αποκτά το «πραγματικό» του μέγεθος, με το νέο κατάστημα MAT FASHION, έχοντας σαν σύνθημα “Real Size Real Women”.

Το κατάστημα της αλυσίδας MAT FASHION είναι το μοναδικό με «πραγματικά» μεγέθη, στο Mediterranean Cosmos και έρχεται να ανατρέψει τα στερεότυπα και την καταπίεση του size-zero. Σε έναν άνετο χώρο που ξεχωρίζει για την αισθητική του και το ιδιαίτερο design, μπορείτε να βρείτε την πλήρη συλλογή της MAT σε ρούχα και αξεσουάρ. Μια trendy συλλογή με τις δικές της αναλογίες, πληθωρική και εμπνευσμένη ώστε να αποθεώνει κάθε γυναίκα με καμπύλες και διάθεση για το όνειρο της μόδας. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για την κάρτα MAT.club που προσφέρει μοναδικά προνόμια και να τσεκάρετε εκτός από facebook, instagram & twitter, το απόλυτο blogzine αφιερωμένο στις curvy fashionistas (www.matfashion.com/blog).

Η ΜΑΤ FASHION αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ένδυσης στην κατηγορία της. Δίνοντας το σύνθημα «Real Size Real Woman» υπογράφει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ που εξελίσσουν την έννοια του total look, δημιουργώντας την απόλυτη μόδα στα μεγάλα μεγέθη.

Trendy attitude, λαμπερή διάθεση, εξωστρέφεια και πάθος για τη μόδα και τη ζωή, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των γυναικών στις οποίες απευθύνονται οι συλλογές MAT FASHION σε παραπάνω από 32 χώρες και στα μεγαλύτερα Πολυκαταστήματα και Εμπορικά Κέντρα σε Ευρώπη, Ρωσία & Μέση Ανατολή.

 
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα