Η Jennifer Lawrence επιστρέφει στα ’90s

Μετά τις Zoe Kravitz και Kate Moss, έρχεται ακόμα μια διάσημη κυρία για να προστεθεί στη λίστα αυτών που επέλεξαν το slip dress για δημόσια εμφάνισή τους. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας X Men: Days of Future Past με ένα φόρεμα που θυμίζει κάτι από τη δεκαετία του 1990, ένα μάξι slip dress σε σκούρο μπλε, σχεδιασμένο από τον Jason Wu το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια  Ana Khouri. 

Δεν ξέρετε τι είναι το slip dress; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ.  Είναι λοιπόν αυτό το φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα, κοντό ή μακρύ και έχει spaghetti straps, δηλαδή λεπτά τιραντάκια. Όπως ίσως θα θυμάστε ήταν μια από τις επικρατέστερες τάσεις στα 1990s και τώρα τελευταία φαίνεται να επιστρέφει στα πράγματα. Θυμηθείτε τις Spice Girls αλλά και όλες τις celebrities εκείνης της περιόδου, με πόση λατρεία φορούσαν τα εν λόγω φορέματα;

Δεν είμαστε σίγουροι ότι μας αρέσουν, ίσως γιατί το μάτι μας τα έχει ξεχάσει και τώρα αυτή η γραμμή και το ύφος φαίνονται λίγο ξένα για την αισθητική μας. Αν όμως ισχύει το «three is a trend», τα συγκεκριμένα φορέματα θα μας απασχολήσουν πολύ.

Διαβάστε επίσης:

Get the Look: Αντιγράψτε το look της Elle Fanning

Luv u mum! Οι celebrities με τα παιδιά και τις μαμάδες τους στο Instagram