Πώς διατηρεί η Μαίρη Συνατσάκη το τέλειο σώμα της;

Να τι κάνει η όμορφη και καλλίγραμμη παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του σόου χορού του ΑΝΤ1 για να διατηρεί σε άψογη φυσική κατάσταση το κορμί της:

– Η Μαίρη Συνατσάκη ασχολιόταν πάντα με τον αθλητισμό και η φιλοσοφία της είναι πως το σώμα χτίζεται σταδιακά και σταθερά, όχι σε λίγους μήνες.

Παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν γυμναστική για να νιώθουν και να φαίνονται καλά και όχι για να βάλουν το πιο καυτό τους σορτσάκι στην παραλία.

– Από μικρή έχει κάνει διάφορα αθλήματα, όπως βόλεϊ, στίβο, ενόργανη, χορό, αερόμπικ, ακόντιο και ρυθμική.

Πηγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο και κάνει αερόβια άσκηση και λίγα βάρη.

– Αυτό το διάστημα έκανε πολύ χορό, λόγω των εξαντλητικών καθημερινών προβών γα το Dancing with the stars 4.

– Τον τελευταίο χρόνο η νέα της αγάπη είναι το Pole dancing. Η ίδια δήλωσε λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Forma: «Είναι η πιο δύσκολη και η πιο τέλεια γυμναστική που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Έχει απίστευτα αποτελέσματα, νομίζω ότι μπορούν να την κάνουν όλοι και εκτός του ότι νιώθεις γυμνασμένη νιώθεις και πιο σέξι. Το συστήνω ανεπιφύλακτα».

– Το σλόγκαν της είναι, όλα με μέτρο, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα, χωρίς υπερβολές και στερήσεις.

Tip: Η αγαπημένη της γρήγορη συνταγή με λίγες θερμίδες είναι βραστά αβγά και σαλάτα με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο, ή ομελέτα με ένα αβγό και 2 ασπράδια και φέτες γαλοπούλας, ή φρουτοσαλάτα με φρούτα εποχής, μαζί με μέλι και ξηρούς καρπούς.

Διαβάστε εδώ: Να κάνουμε push ups: Οι Ελληνίδες που αγαπούν τη γυμναστική

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα