Search
Close this search box.
Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: «Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον πατέρα μου»
Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης για τη σύγκριση με τον πατέρα του
Credit: "Happy Day"

Ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος κυκλοφορεί το νέο του κομμάτι με τίτλο “Σβήσε και κατέβα”, μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύγκριση που γίνεται με τον πατέρα του και σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή, Γιώργο Μαργαρίτη.

«Είναι το πρώτο μου αμιγώς λαϊκό τραγούδι. Είναι μία αλλαγή σελίδας για μένα. Πάω καθαρά στο λαϊκό κομμάτι που αυτό είναι και το στοιχείο μου και αυτό κάνω και στα live μου. Ξέρεις, λόγω και του ονόματός μου, πολλές φορές προσέχω λίγο παραπάνω τα βήματά μου και τις εμφανίσεις που θέλω να κάνω, οπότε θέλω να είναι όλα σωστά», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.

Και συνέχισε: «Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τον πατέρα μου, καθόλου. Δεν είναι κάτι που με επηρεάζει, δεν πρέπει να με επηρεάζει, ούτε εμένα ούτε κανένα παιδί. Αρέσει στον κόσμο να συγκρίνει και είναι και σε κάποιο βαθμό λογικό. Γιατί, όταν έχεις έναν πατέρα με 50 χρόνια καριέρα και ακούνε το όνομα σου, θα πάνε κατευθείαν εκεί, αναγκαστικά. Από ‘κει και πέρα, έχει να κάνει με τι βήματα κάνεις εσύ, πώς προχωράς, πώς χρησιμοποιείς αυτό το όνομα.

“Ένα επίθετο αναγνωρίσιμο είναι δίκοπο μαχαίρι”

Ένα επίθετο αναγνωρίσιμο είναι δίκοπο μαχαίρι. Μοιραία, όταν έχεις μεγαλώσει σ’ αυτό τον χώρο, γνωρίζεις 5-10 άτομα τα οποία είτε μπορεί να σε βοηθήσουν, είτε μπορεί να μη σε βοηθήσουν. Δεν θα σου πω ψέματα, μου έχουν συμβεί και τα δύο. Αυτό που μου λέει συνέχεια ο πατέρας μου είναι “γερό στομάχι”. Ότι θα βρεις τα πάντα μπροστά σου, και επιτυχίες και αποτυχίες, να έχεις γερό στομάχι, να μην πτοείσαι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα